ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.8.13

Τόμσεν: Η ανάπτυξη θέλει... ψυχίατρο

Τόμσεν: Η ανάπτυξη θέλει... ψυχίατρο
Παραδοχές με τις οποίες ακυρώνουν τις προβλέψεις της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης, για την πορεία της οικονομίας και την προοπτική αποπληρωμής του χρέους, πραγματοποιεί στην κατακλείδα τη έκθεσης προόδου της Ελλάδας ο Πολ Τόμσεν. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του κλιμακίου των δανειστών οι προβλέψεις για επιστροφή στην ανάπτυξη το 2014 παραμένουν εφικτές, αλλά επισημαίνει ότι εξαρτώνται κυρίως από το διεθνές περιβάλλον και τα αποτελέαματα της προσπάθειας βελτίωσης του κλίματος γύρω από την Ελλάδα.
Όπως επισημαίνεται στα συμπεράσματα της έκθεσης οι καθυστερήσεις στο μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων, η διαφαινόμενη πολιτική αστάθεια λόγω των νέων μέτρων και η υψηλή ανεργία επιβαρύνουν το κλίμα και δεν επιτρέπουν την αντιστροφή του. Παρά τις αιματηρές θυσίες, τα διαρκή μέτρα που έχουν οδηγήσει στην αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού στην Ελλάδα, το ΔΝΤ υποστηρίζει πως τα μοντέλα δεν μπορούν να εγγυηθούν την επιστροφή της οικονομίας στην ανάπτυξη και πως όλες οι προβλέψεις βασίζονται στην καλή ψυχολογία και το θετικό κλίμα.
Επίσης από τα στοιχεία των διεθνών οργανισμών, μεταξύ των οποίων και το ΔΝΤ, προκύπτει ότι το παγκόσμιο μακροοικονομικό περιβάλλον βαίνει επιδεινούμενο. Η επιμήκυνση της κρίσης στην Ευρωζώνη επηρεάζει αρνητικάτις προβλέχεις του ΔΝΤ, του ΟΟΣΑ και της Παγκόσμιας Τράπεζας για την ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας.
Επίσης στην έκθεση επισημαίνεται ότι οι ελληνικές Αρχές έχουν συμφωνήσει με το ΔΝΤ τα μέτρα που απαιτούνται για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού το οποίο ανακύπτει το 2014 -αν και ο Γ. Στουρνάρας υποστηρίζει ότι μπορεί να αποφευχθεί-.
Χ.Φ



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: