ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.8.13

Απίστευτη δήλωση Βενιζέλου για Καραμανλή: “Η Ελλάδα δεν άσκησε βέτο στο Βουκουρέστι”



 Νέο μπουρλότο βάζει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης… 

Σε μια δήλωση που θα προκαλέσει σάλο αντιδράσεων, για όσα έγιναν στο Βουκουρέστι το 2008 και το βέτο του Κώστα Καραμανλή στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ προέβη  από τη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος υποστηρίζοντας ότι η “Ελλάδα στο Βουκουρέστι δεν προέβαλε βέτο”. 
Δεν ήταν μονομερής πρωτοβουλία της Ελλάδας, αλλά συνολική απόφαση. Δεν υπήρξε καν αναφορά στην προοπτική ένταξης Σκοπίων στην Ε.Ε . Ο αλυτρωτισμός, η διατάραξη σχέσεων καλής γειτονίας είναι στοιχεία που εκτιμώνται” είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος. 
Κι ενώ πολλοί ερμήνευσαν την παραπάνω δήλωση ως “άδειασμα” Βενιζέλου σε ένα από τα πιο ισχυρά όπλα της κυβέρνησης Καραμανλή, βουλευτές που πρόσκεινται στην καραμανλική πτέρυγα έσπευσαν να επισημάνουν ότι ο Βενιζέλος εννοούσε το ακριβώς αντίθετο. Ότι δηλαδή ο Βενιζέλος επιβεβαίωσε το ορθόν της στρατηγικής και των επιλογών Καραμανλή, ο οποίος κατάφερε με όσα έπραξε τότε να πείσει και να πάρει με το μέρος του κι άλλους ηγέτες όπως η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, μετατρέποντας το Σκοπιανό, όχι σε ελληνικό αλλά σε πανευρωπαϊκό ζήτημα και πετυχαίνοντας το “ΣΤΟΠ” στα Σκόπια. Όπως και να ΄χει για μια ακόμα φορά ο ασγκράτητος λόγος του Μπένι προκαλεί σύγχυση καθώς στο άκουσμα της δήλωσης οι καραμανλικοί ξεκίνησαν ήδη να ακονίζουν τα μαχαίρια τους….
Έξαλλοι με την περίεργη δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης  
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika.gr οι καραμανλικοί από το μεσημέρι είναι στα κάγκελα με την αμφίσημη και πολύ περίεργη δήλωση του Βενιζέλου, που επανέφερε ένα θέμα 5 χρόνια μετά, αναφερόμενος στο βέτο του Καραμανλή στα Σκόπια.
Η δήλωση προκαλεί ήδη πολλές αντιδράσεις. Χαρακηριστικό είναι πως βγήκε πρώτος ο Βαγγέλης Αντώναρος, λέγοντας:
“Να θυμισω τι εγινε το στο Βουκουρεστι: Η κυβερνηση του Κωστα Καραμανλη επεισε με τα επιχειρηματα και τη σταση της ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ”. 
Ακολούθησαν δύο πρόεδροι από… άλλα κόμματα, καθώς Ζώης και Καμμένος υπερασπίστηκαν τον Καραμανλή, με δημόσιες παρεμβάσεις του. Και ο Δάνης Τζαμτζής πήρε σειρά γράφοντας στο twitter“Γιατί ο Βενιζέλος προκαλεί τους νεοδημοκράτες;” , ενώ δήλωση έκανε και ο Κουμουτσάκος, που ήταν εκπρόσωπος; του ΥΠΕΞ.
Οι καραμανλικοί μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr στέλνουν τελεσίγραφο στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον Καραμανλή, γιατί “οι αντιδράσεις θα είναι ανεξέλεγκτες…” 

Δεν υπάρχουν σχόλια: