ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.7.13

Σε άλλο έργο θεατές Στουρνάρας και τρόικα

Σε άλλο έργο θεατές Στουρνάρας και τρόικα
 Εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη για την κατάσταση της οικονομίας διατυπώνουν η τρόικα και ο υπουργός Οικονομικών, καθώς ο Γιάννης Στουρνάρας εκτιμά ότι το δημοσιονομικό κενό μπορεί να μην ανακυψει, ενώ προβλέπει ανάσχεση των ρυθμών συρρίκνωσης της οικονομικής δραστηριότητας λόγω της ισχυρότερης του αναμενομένου ανάκαμψη του τουρισμού. Οι προβλέψεις Στουρνάρα αφήνουν άναυδουν ακόμα και κοντινούς του συνεργάτες καθώς τα στοιχεία και οι προβλέψεις όλων των διεθνών οργανισμών της ΕΛ.ΣΤΑΤ περιγράφουν με μελανά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας και βλέπουν επιδείνωση της συγκυρίας και ύφεση έως και 5,3%.
Άνθρωποι που γνωρίζουν τις ισορροπίες τόσο εντός της κυβέρνησης όσο και με τους εταίρους εκτιμούν ότι η δήλωση Στουρνάρα στο Reuters αν και στερείται στοιχειώδους ασφάλειας στόχο έχει την επιβεβαιώση της αλληλεγγύης με τη Γερμανία και κινείται στο σενάριο της αποφυγή του κουρέματος.
Με αυτή την τοποθέτηση, επισημαίνουν υπηρεσιακοί παράγοντες του ΔΝΤ, η Ελλάδα διαλέγει πλευρά και τοποθετείται στον γερμανικό άξονα, μερικές μόνο μέρες πριν τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Μπαράκ Ομπάμα και ενώ τα σενάρια για διάσπαση της τρόικας ισχυροποιούνται και δεν διαψεύδονται.
Μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος της χώρας δεν είναι οικονομικός, αλλά πολιτικός και πως συνδέεται με την κόπωση στη λιτότητα.
«Δεν βλέπω κάποιον οικονομικό κίνδυνο. είναι πολιτικός ο κίνδυνος και σχετίζεται με την κόπωση των βουλευτών» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Οι βουλευτές αντικατοπτρίζουν το μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα στο δρόμο. Πρέπει να πιστέψουν ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Εάν το πιστέψουν τότε μπορεί να συνεχίσουν να ψηφίζουν τα λίγα απαραίτητα μέτρα που έχουν απομείνει. Εάν δεν πιστέψουν, τότε δεν θα ψηφίσουν. Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος»
Εν αντιθέσει με τις πρόσφατες προβλέψεις της ΕΕ που αναφέρουν ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει κίνδυνο για δημοσιονομικό κενό 2% του ΑΕΠ ή περίπου 4 δις. ευρώ την περίοδο 2015 – 16, ο κ. Στουρνάρας δηλώνει ότι οι προβλέψεις της Αθήνας, που θα αναθεωρηθούν το φθινόπωρο, ενδέχεται να δείχνουν ότι δεν θα υπάρχει τέτοιο κενό.
«Είμαστε μπροστά από τις προβλέψεις μεσοπρόθεσμα, οπότε ας δούμε πρώτα εάν υπάρχει δημοσιονομικό κενό, επειδή γνωρίζετε ότι αυτά τα πράγματα είναι πολύ ευαίσθητα για το ρυθμό ανάπτυξης» δήλωσε και συμπλήρωσε: «εάν υπάρχει κενό, τότε σίγουρα δεν θα μπορούμε να το καλύψουμε με περικοπές στι συντάξεις ή τους μισθούς ή με αύξηση της φορολογίας. Οποιοδήποτε κενό θα πρέπει να καλυφθεί με μεταρρυθμίσεις».



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: