ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.8.13

Eurostat: Πρώτη στην ανεργία παραμένει η Ελλάδα - μείωση ανέργων στην Ευρωζώνη

Περισσότερα στοιχεία για την ανεργία ΕΔΩ 
Περισσότερα στοιχεία για τον πληθωρισμό ΕΔΩ 

Σταθεροποιητικά, στο 12,1%, κινήθηκε η ανεργία τον Ιούνιο στη ζώνη του ευρώ σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat. Ο αριθμός των ανέργων τον Ιούνιο μειώθηκε κατά 24 χιλιάδες στην Ευρωζώνη, γεγονός που σηματοδοτεί την πρώτη μείωση της ανεργίας στην ευρωζώνη από τον Απρίλιο του 2011. Η ανεργία στην Ευρωπαϊκή Ένωση φτάνει το 10,9%.

Πρώτη στην ανεργία παραμένει η Ελλάδα με 26,9%, και ακολουθεί η Ισπανία με 26,3%. Χαμηλότερη ανεργία καταγράφεται στην Αυστρία (4,6%), στη Γερμανία (5,4%), και το Λουξεμβούργο (5,7%). Συγκριτικά με την περυσινή χρονιά, η ανεργία αυξήθηκε σε 17 κράτη – μέλη και μειώθηκε σε δέκα. Η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφηκε στην Κύπρο (από 11,7% στο 17,3%), στην Ελλάδα (από 23,1% σε 26,9% - από τον Απρίλιο του 2012 στον Απρίλιο του 2013), και η Σλοβενία (από 8,8% στο 11,2%). 

Οι άνεργοι στη ζώνη του ευρώ μειώθηκαν για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2011, σε 19,27 εκατομμύρια τον Ιούλιο από 19,29 εκατομμύρια που ήταν τον Ιούνιο. 

Παράλληλα, ο πληθωρισμός παρέμεινε σταθερός στο επίπεδο του 1,6% τον Ιούλιο, όπου είχε διαμορφωθεί τον Ιούνιο.  skai

Δεν υπάρχουν σχόλια: