ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.13

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΑΝΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!! 32 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΨΗ ΝΑ "ΧΥΘΕΙ" ΑΙΜΑ

 
32 γαλάζιοι βουλευτές (ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ) ζητούν να γίνει “ντου” στην ΕΡΤ

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ: "ΒΡΗΚΑΝ" ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ???

Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΨΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΡΦΟΜΑ ΤΗΣ Δ.Τ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ..
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ :
Μετά τις συνεχείς αναφορές του υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης περί εκκλενωσης του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, ήρθε και χείρα βοηθείας σήμερα από βουλευτές της ΝΔ. Συγκεκριμένα, 32 γαλάζιοι βουλευτές ζήτησαν σε ερώτησή τους προς τον κ. Καψή να “ξεπερασθεί το αδιέξοδο και να επανέλθει η νομιμότητα στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση”.
«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός και η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή με τεράστιο πολιτικό κόστος ανέλαβαν την ευθύνη του κλεισίματος της ΕΡΤ και της δημιουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και ραδιοφωνίας – ΝΕΡΙΤ». Αλλά όπως επισημαίνουν «παρά την πάροδο σημαντικού χρονικού διαστήματος το κτίριο του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και άλλες εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα δεν έχουν αποδοθεί στο νέο φορέα», αναφέρουν χαρακτηριστικά και συμπληρώνουν:
«τη στιγμή που η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός επαγγέλλονται τη μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα, το καθεστώς ανομίας στην πρώην ΕΡΤ, δεν είναι δυνατό να γίνεται αποδεκτό».
Μία άποψη η οποία προτρέπει ανοικτά γαι εισβολή της αστυνομίας στο κτίριο της ΕΡΤ.
Την ερώτηση υπογράφουν: Ι. Τζαμτζής, Κ. Κοντογεώργος, Κ. Τσιάρας, Κ. Τζαβάρας, Χρ. Κέλλας, Αν. Κουτσούμπας, Ν. Ταγαράς, Μ. Ταμήλος, Ασημίνα Σκόνδρα, Αν. Μαρίνος, Απ. Βεσυρόπουλος, Γεωργία Μπατσαρά, Μαρία Αντωνίου, Π. Βογιατζής, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Γ. Στύλιος, Αθ. Νταβλούρος, Κ. Τασούλας, Δ. Κυριαζίδης, Εμ. Κεφαλογιάννης, Κ. Κόλλιας, Μ. Βλάχβεης, Γ. Γεωργαντάς, Κ. Κλειτσιώτης, Στ. Κωνσταντινίδης, Αν. Νεράντζης, Δ. Σαμπαζιώτης, Θ. Σολδάτος, Ασπασία Μανδρέκα, Κ. Σκρέκας και Κ. Κουτσογιαννακόπουλος. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν μπουν στην ΕΡΤ, θα γινει Πολυτεχνειο. Και προτεινω αν δεν εχουν υπομονη να στειλουν τα ΜΑΤ στς 17 του Νοεμβρη να μπουν την Πεμπτη 17 του Οκτωβρη.
Δε χρειαζεται να θυμισω πως το Πολυτεχνειο ηταν το κυκνειο ασμα της Χουντας (της 21.4.67) και να το συγκρινω με της τωρινης Χουντας (τησ 23.4.10)