ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.13

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΑ ΝΕΑ): "ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ..ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ!!!" (ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ)

 
.....Νέα μέτρα δεν περνάνε


Το «νέο» ότι το χρηματοδοτικό κενό που διαμορφώνεται σύμφωνα με τα στοιχεία για τον επόμενο χρόνο θα φέρει και άλλα μέτρα, προφανώς δεν είναι «νέο». Το είχαμε ξανακούσει σε διάφορες εκδοχές εδώ και μερικούς μήνες. Με τη μόνιμη επωδό σε αυτές τις περιπτώσεις ότι, πρώτον, «δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα», δεύτερον, και σε πιο βελτιωμένη εκδοχή ότι «δεν θα υπάρξουν οριζόντια μέτρα» και, τρίτον, αυτό που ήδη αφήνεται να διαρρεύσει από κυβερνητικής πλευράς ότι και μέτρα θα υπάρξουν και οριζόντια θα είναι – μόνο έτσι θα καλυφθεί (αν καλυφθεί δηλαδή πότε) το χρηματοδοτικό κενό. 
Οτι όλα αυτά είναι απαίτηση, και μάλιστα δήθεν αιφνιδιαστική, της τρόικας θεωρώ πως απλώς είναι μια προσπάθεια να περάσουν ευκολότερα τα μέτρα. Αλλά πόσο εύκολα μπορούν να περάσουν πρώτα από τη Βουλή και μετά στην κοινωνία, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, μέτρα ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ; Κατά τη γνώμη μου, καθόλου εύκολα έως είναι αδύνατον. .......
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Είδες τις κάνουν οι "χειροπέδες"???  Σε συνετίζουν και καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις προστάτες να σε σώσουν , σε κάνουν να βγάζεις τα πλουμιστά πούπουλα του παπαγάλου και να γίνεσαι λειτουργός ,να "γράφεις" την αλήθεια όσο και σκληρή κι αν  είναι...
έστω και τώρα στο τέλος της κατοχής!!....

Δεν υπάρχουν σχόλια: