ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.10.13

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Τρόικα πιέζει για απολύσεις»... ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΩ ΛΑΟ!!!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Τρόικα πιέζει για απολύσεις
«Σε αργία όποιος διοικητικός υπάλληλος Α.Ε.Ι. δεν προχωρήσει την αυτοαξιολόγηση»

«Παίζει με την φωτιά όποιος διοικητικός υπάλληλος των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων δε συμπληρώσει την απαραίτητη φόρμα αξιολόγησης του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων» τόνισε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο mega και αναφερόμενος στη διαδικασία αυτοαξιολόγησης των διοικητικών υπαλλήλων των Α.Ε.Ι., σημειώνοντας ταυτόχρονα πως, «ο νόμος είναι σαφής για όποιον δεν προχωρήσει τη διαδικασία. Τίθεται σε αργία».
«Προαπαιτούμενο οι απολύσεις στο Δημόσιο για την επόμενη δόση»

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια, αναφερόμενος στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας - κινητικότητας «αναγνώρισε» τη σκληρότητα του μέτρου της απόλυσης «διαδικασία προσυμφωνημένη βάσει μνημονίου», όπως χαρακτηριστικά υπενθύμισε, λέγοντας:

«Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι μία απόφαση απολύσεων δεν είναι σκληρή αλλά, είναι είναι μία διαδικασία προσυμφωνημένη από το μνημόνιο. 

Ποτέ ως Υπουργός δεν έκρυψα πως θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο και μάλιστα οι 15.000 πρέπει να γίνουν μέσα στο 2014, με την Τρόικα να πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση, θέτοντας τες προαπαιτούμενο για την επόμενη δόση».

«2.000 οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι»

Σχετικά με τους πειθαρχικά ελεγχόμενους δημοσίους υπαλλήλους, που στο παρελθόν ακούστηκε πως άγγιζε τον αριθμό των 10.000 - 12.000, ο κ. Μητσοτάκης, αμφισβητώντας την ύπαρξη ενός τέτοιου αριθμού τόνισε:

«2.000 είναι οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι και 900 σε αυτοδίκαιη αργία και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φτάσουν τον αριθμό των 10.000 "επίορκων", που ακούστηκε στο παρελθόν».

«Καταργείται η μηχανογραφική άδεια των δημοσίων υπαλλήλων»

«Η Μηχανογραφική άδεια - θεσμοθετημένη από το 1989 - η οποία προβλέπει 6 μέρες άδεια το χρόνο, για όσους δημοσίους υπαλλήλους κάνουν χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή κόβεται» ανέφερε, επίσης, ο Υπουργός Δ.Μ.Η.Δ. και συνέχισε «υπολογίσαμε πως το "κόψιμο" αυτής της άδειας - σε εργατοώρες - ισοδυναμεί με την πρόσληψη 6.000 δημοσίων υπαλλήλων», μιλώντας, τέλος, για το "κόψιμο" αδειών του Δημοσίου, με τον αριθμό αυτών να φτάνει στις τρεις, με το "κόψιμο" της προαναφερόμενης άδειας.
 
 
 
 epoli.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε κυριακο αν η τροικα απαιτουσε για να παρουμε τη ν δοση του ενος δις να πεταξης τον γερο σου απο τον 6 οροφο θα το εκανες??Αν απαιτουσε να θυσιασης το παιδι σου θα το εκανες? γιατι ρε θυσιαζετε εναν ολοκληρο λαο? ειναι παραλογα οσο ζητα η τροικα? υπαρχει λυση ΠΑΡΑΙΤΗΣΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!