ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.13

60 «Αντάρτες» στη ΝΔ για υπερφορολόγηση αγροτεμαχίων και οικοπέδων

Εξήντα βουλευτές της ΝΔ με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης εκφράζουν την αντίθεσή τους στην υπερφορολόγηση των αγροτεμαχίων και των οικοπέδων εν όψει της διαβούλευσης του τελικού σχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

Στην ερώτηση, που υπογράφει πρώτος ο βουλευτής Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, επισημαίνεται η υπερβολική επιβάρυνση των αγροτών, η οποία θα εμποδίσει την επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας.

«Υπάρχει ανισότητα στη φορολόγηση και υπερβολική επιβάρυνση τόσο στους αγρότες που καλλιεργούν τα αγροτεμάχια, όσο και στους κατόχους αγροτεμαχίων που είναι αναξιοποίητα, παρατημένα από τους κατόχους, δηλαδή είναι εγκαταλελειμμένες γαίες που δεν αποδίδουν τίποτα στον κάτοχο», αναφέρουν μεταξύ άλλων και ρωτούν τους αρμόδιους υπουργούς τι προτίθενται να πράξουν «ώστε να μην επιβαρυνθούν οι αγρότες με αβάσταχτες και άδικες φορολογίες».

Αναλυτικά η ερώτηση των εξήντα βουλευτών της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: