ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.08

Ο "ΓΡΑΨΑΣ".... ΤΟΥ..... "ΓΡΑΨΑΝΤΟΣ"…………


Απερίγραπτη η ιδιοσυγκρασία των ομοϊδεατών προσκείμενων στην παράταξη της ΝΔ.
Ο λόγος για τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης που «απεκάλυψε» ότι διαθέτει ηχητικό ντοκουμέντο, προκειμένου προκαταλάβει την κρίση μας για τους ισχυρισμούς μη εμπλοκής του στην αναφορά του ονόματος του Πρωθυπουργού ,…. έτσι όπως φαίνεται έως τώρα από την κατάθεση και τον ισχυρισμό Σωτηροπούλου.
Κατόπιν της ανακοίνωσης εκ του Νομάρχη Θεσσαλονίκης ότι διαθέτει «ηχητικό» ντοκουμέντο ,σήμερα στο ALTER και στον Ν. Χατζηνικολάου η προσκεκλημένη κυρία Κάνου φίλη της κυρίας Σωτηροπούλου και στέλεχος της ΤΟ της ΝΔ , η οποία μεσολάβησε ως κυρία επί των τιμών για την ακρόαση της κας Σωτηροπούλου στον κύριο Ψωμιάδη αναφέρει .. «έχω ηχητικό ντοκουμέντο…» που αποδεικνύει ότι οι ισχυρισμοί της κυρίας Σωτηροπούλου δεν ευσταθούν και ότι ψεύδεται.

Αυτό που μπορεί να πει κανείς είναι ,…ότι οι «συνωμοτικοί κανόνες»..είναι άρτια εμπεδωμένοι από τα στελέχη της ΝΔ .
Ούτε η συντροφική αλληλεγγύη δεν τους διακρίνει παρά μόνον η «κατοχύρωση» της οποιασδήποτε συναλλαγής τους «εγγράφοντας» ο ένας τον άλλο.
Άλλωστε γιατί να μην είναι έτσι;; Η κεντρική εξουσία έχει δώσει το «στίγμα» λειτουργίας της και τα κατώτερα στελέχη της την ακολουθούν πιστά!!!!!
Όταν οι θεσμοί και δη η δικαιοσύνη έχουν καταστεί εργαλείο της κυβερνώσας παράταξης για να θολώνει τα νερά αλλά και για να επιδίδεται σε άνομες ενέργειες επόμενο είναι και η βάση του κόμματος να παραδειγματίζεται από τους Ηγέτες του.
Και γιατί να μην τεθεί ένας τέτοιος ισχυρισμός η μια τέτοια «κακοπροαίρετη» σκέψη για τις τέτοιου είδους πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν ….όταν δημοσίως κατατίθενται από τους μαγνητοφωνούντες και η δικαιοσύνη κωφεύει;
Εύλογα κωφεύουν οι εισαγγελείς αφού τα ηχητικά ντοκουμέντα βγάζουν «λάδι» τον Πρωθυπουργό της χώρας.
Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: