ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.08

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΓΙΩΝΑ

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΓΙΩΝΑ

(20-11-08)

Δεν μου άρεσε το συμβόλαιο της Πελέκη – 123 ευρώ το στρέμμα, ΕΛΕΟΣ! Σε αυτές τις ακτές δεν υπάρχει στρέμμα λιγότερο από 50.000 ευρώ!

Ο μάρτυρας Γιώργος Βαγιωνάς, βουλευτής της Κυβερνώσας παράταξης, κατέθεσε σήμερα, 20/11/08, στην Εξεταστική Επιτροπή, μεταξύ άλλων ότι:

  • Επισκέφτηκε τον Υφυπουργό κ. Μπέζα γιατί τον βασάνιζε πολύ το θέμα του Βατοπεδίου, είχε προβληματιστεί από αυτά που διάβασε σε συμβόλαια ανταλλαγής της κα Πελέκη και ήθελε να εξετάσουν οικονομικά πως είναι δυνατόν να εκτιμήθηκε μόνο 123 ευρώ το στρέμμα, τη στιγμή που στις περιοχές αυτές δεν πωλείται στρέμμα κάτω από 50.000 ευρώ.

«Με βασάνιζε πολύ το θέμα και η πρώτη επίσκεψή μου ήταν στον κ. Αντώνη Μπέζα, Υφυπουργό Οικονομικών, διότι ήταν ο αρμόδιος Υπουργός, γιατί αυτό το οποίο είδα στο συμβόλαιο που έκανε η κυρία Βουλγαράκη – Πελέκη δεν μου άρεσε. Φυσικά θα με ρωτήσετε γιατί πήγα. Διότι οι αρμοδιότητες του κ. Μπέζα ήταν να δούμε οικονομικά πως ήταν το πράγμα διότι όταν μιλάμε για 8.600 στρέμματα αντί 1.100.000, θα πει 123 ευρώ το στρέμμα. ΕΛΕΟΣ!!!

Πως ήταν αυτό; Ήταν γεωργική έκταση; Ήταν δασική έκταση; Εντελώς τρελό πράγμα. Επειδή η Χαλκιδική είναι καλυμμένη με δάσος σε ποσοστό 84% έχει 630 χιλιόμετρα ακτές. Σε αυτές τις ακτές δεν υπάρχει στρέμμα λιγότερο από 50.000 ευρώ

Σελ. 52 Πρακτικά Εξεταστικής 20/11/08 – Δηλαδή είχε μεταφέρει στον κ. Μπέζα την έντονη ανησυχία και έκπληξή του για ό,τι συνέβαινε…

  • Ο Εφραίμ του τηλεφώνησε δύο φορές ζητώντας του συνάντηση, η οποία τελικά έγινε στο γραφείο του παρουσία των γραμματέων του και στη συνάντηση αυτή δεν ήρθε ο Εφραίμ, αλλά ο Αρσένιος και ο Ευδόκιμος.

Σελ. 56 Πρακτικά Εξεταστικής 20/11/08

  • Αυτό που δεν του άρεσε στο συμβόλαιο της κα Πελέκη ήταν η έλλειψη βεβαίωσης από το δασαρχείο, η έλλειψη βεβαίωσης αρχαιολογικής υπηρεσίας και η τιμή, στοιχεία για τα οποία υπέβαλε ερώτηση στους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού.

«Δεν υπάρχει βεβαίωση από το Δασαρχείο, δεν υπάρχει βεβαίωση αρχαιολογικής υπηρεσίας. Γι’ αυτό υπεβλήθη ερώτηση και στον Υπουργό Γεωργίας και στον Υπουργό Πολιτισμού. Και δεν μου άρεσε και η τιμή. Και είπα: Γιατί δεν το βγάλατε σε πλειστηριασμό να πάει 10.000.000;»

Σελ. 73 Πρακτικών Εξεταστικής 20/11/08

  • Κανείς συμβολαιογράφος στη Χαλκιδική δεν κάνει συμβόλαιο σε περιοχή που έχει δάσος ή είναι αρχαιολογικός χώρος, χωρίς βεβαίωση του Δασαρχείου.

    Όταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής έσπευσε να του υποδείξει ότι δεν απαιτείται τέτοια βεβαίωση, ο μάρτυρας αντέδρασε:

«Κύριε Πρόεδρε, εγώ νομικός δεν είμαι, αλλά ξέρω τι γίνεται στον τόπο μου.!»

Σελ. 62-63 Πρακτικά Εξεταστικής 20/11/08

  • Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απαντήσεις που έλαβε, γραπτά ή προφορικά, από τους Υπουργούς της Κυβέρνησής του.

Σελ. 79 Πρακτικά Εξεταστικής 20/11/08

  • Διέψευσε την κα Πελέκη – Βουλγαράκη που είχε ισχυριστεί ότι δεν υπάρχουν κτίσματα στην περιοχή και γι’ αυτό δεν ζήτησε χαρτί από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, λέγοντας ότι στην περιοχή υπάρχουν «καλύβες και μικρά σπίτια».

Σελ. 91 Πρακτικά Εξεταστικής 20/11/08

  • Δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως ο κ. Δούκας αναβίωσε τις γνωμοδοτήσεις που είχαν αναπεμφθεί επί Φωτιάδη και με την υπογραφή του το Ελληνικό Δημόσιο παραιτήθηκε από την έκδοση απόφασης για μια ήδη κερδισμένη υπέρ του Δημοσίου δίκη σχετικά με τη Βιστωνίδα και τις παραλίμνιες εκτάσεις της!

«Μισό λεπτό. Αυτό δεν το γνωρίζω. Αν αρνήθηκε ο κ. Δούκας ή αν υπέγραψε το Μάιο του 2004. Για αποφάσεις που δεν ανακλήθηκαν.. αυτά είναι τα νομικά τερτίπια που λέω στην ερώτησή μου και γι’ αυτό περίμενα εξήγηση…»

Σελ. 93 Πρακτικά Εξεταστικής 20/11/08 – Αυτή η Κυβέρνηση εμπαίζει και τους ίδιους τους βουλευτές της…

Δεν υπάρχουν σχόλια: