ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.08

κ.ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ? ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ" ΜΟΥ??

[pasoklogo300aeav0.gif]

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ
ΝΙΚΟ
ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ
(ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ
ΝΙΚΟ
ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ
(ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ)
Σύμφωνα με συνέντευξη του στην Ελευθεροτυπία τις 17 νοέμβρη 2008), ο κ βουλευτής ανέλαβε την εργολαβική αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας, γιατί όπως ισχυρίζεται : « όταν το 10% του πληθυσμού είναι μόνιμοι μετανάστες, εκ των πραγμάτων επιβάλλεται ο σεβασμός προς αυτούς»!! Η βασική αρχή που γνωρίζουμε ως Έλληνες από την οικογένεια μας είναι ότι είμαστε φιλόξενοι , όχι ξενόφιλοι ούτε ξενόδουλοι. Όταν κάποιος έρχεται στο σπίτι μας τον καλοδεχόμαστε δεν τον προσκυνάμε, εμείς κάνουμε τον σταυρό μας αυτός δεν υποχρεούται, αν δεν πιστεύει. Δεν καταργούμε την δική μας πίστη, αν ο άλλος είναι αλλόθρησκος ή άθεος. Ισχύει η δεύτερη βασική αρχή για τον επισκέπτη: «όπως τα βρήκες και όχι όπως τα ήξερες»!! Αυτή είναι η αρχή του αλληλοσεβασμού και του δικαιώματος να ζούμε σύμφωνα με την πίστη μας και την επικρατούσα θρησκεία (άρθρο 3 του συντάγματος) δηλαδή, την ορθοδοξία. Ο κύριος βουλευτής είπε και τα αμίμητα: «με λυπεί να παρουσιάζει η χώρα μας ανά την υφήλιο την εικόνα ενός θεοκρατικού κράτους… Μόνο με το Ιράν συγκρινόμαστε… Η ορθοδοξία δεν είναι εθνική πίστη».
Πρωτοστατεί λοιπόν και αυτός και άλλοι στον πλήρη διαχωρισμό (πνευματικό) κράτους εκκλησίας (ορθοδοξίας) και ενώνεται με τους Ιεχωβάδες για την κατάργηση του νόμου που απαγορεύει τον προσηλυτισμό.
Αν οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον λαό δίνουν την μάχη για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων τότε οι τύχες του λαού και του έθνους είναι σε λάθος χέρια….
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ politisvaris@yahoo.gr ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ www.metharros.gr
Σημ.ΣΙΦΟΥΝΑΣ Ο κ. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ Ε? Και για νάχουμε το καλό ρώτημα, ΤΙ παραπάνω είπε Η (Ο) ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ και τον έστειλαν στο....ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ? (απο το:troktiko)

Δεν υπάρχουν σχόλια: