ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.08

Η «δημοκρατική» Νέα Δημοκρατία … και το πώς έβλεπε την επέτειο του Πολυτεχνείου

Η δεξιά, είναι δεξιά! Και το κατάλοιπο αυτό η ΝΔ θα το έχει πάντα. Όχι πως δεν το θέλει, αλλά να …
Η επέτειος της εξέγερσης των φοιτητών στο Πολυτεχνείο γιορτάστηκε για πρώτη φορά επίσημα από το ελληνικό κράτος το 1981, από την κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Μέχρι τότε η κυβερνητική παράταξη της Κωνσταντίνου Καραμανλή εθελοτυφλούσε μπροστά σε μια τέτοια προοπτική! Αρκετά δε, ήταν και είναι τα μέλη και τα στελέχη της, που ακόμα αναρωτιούνται αν υπάρχουν νεκροί στο Πολυτεχνείο.
Οι επίσημες δικαιολογίες της δεξιάς παράταξης, εκφραζόταν πάντα σε ανακοινώσεις 5 σειρών που μοίραζε η γραμματεία του οργανωτικού εκείνης της εποχής σε όλες τις νομαρχιακές επιτροπές ανά την Ελλάδα, τις σημερινές ΝΟ.Δ.Ε. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η νομαρχιακή επιτροπή της Ροδόπης το 1976 και πως δικαιολογεί την απουσία της από τις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΠΕΡΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Νομού Ροδόπης ανακοινούται ότι μετά λύπης της δεν δύναται να συμμετάσχη στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, διότι επολιτικοποιήθησαν από μερικάς οργανώσεις και προεκλήθη οργή και αγανάκτησις εις τον Λαόν. Η Νέα Δημοκρατία του Νομού μας, σεβόμενη την ιερή μνήμη των νεκρών ηρώων και αναγνωρίζουσα την θυσίαν και την προσφοράν των, εις κανέναν δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα να καπηλεύεται την επέτειον. ΕΚ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: