ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.08

''Χτύπημα'' στην Ελλάδα ετοιμάζει ο απερχόμενος πρόεδρος Μπούς


Με... ρεβανσιστικό χτύπημα στο Σκοπιανό ετοιμάζεται να «αποχαιρετήσει» την Ελλάδα η απερχόμενη διοίκηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, για να την τιμωρήσει, η ίδια κυβέρνηση που ξεκίνησε τη θητεία της το 2004, με την αναγνώριση της ΠΓΔΜ ως «Δημοκρατίας της Μακεδονίας». Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες , η απερχόμενη ηγεσία των ΗΠΑ, που δεν συγχώρεσε το ελληνικό βέτο στο Βουκουρέστι, με πρωτομάστορα τον υφυπ. Εξωτερικών Ντ. Φριντ θα επιχειρήσει να επιβάλει εντός της Συμμαχίας .......τη χρήση της ονομασίας «Δημοκρατία της Μακεδονίας» όπως η Τουρκία που χρησιμοποιεί αστερίσκο σε κάθε ΝΑΤΟϊκό κείμενο, διευκρινίζοντας ότι η ίδια αναγνωρίζει τη χώρα ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Σύμφωνα με πληροφορίες, επιδιώκεται από τους συγκεκριμένους κύκλους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και άλλες ΝΑΤΟϊκές χώρες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, ώστε τελικά να είναι η Ελλάδα αυτή που θα εμφανίζεται απομονωμένη σε όλα τα κείμενα της Συμμαχίας.«Μακεδονική» ταυτότητα.
Ιδιαίτερα ανησυχητικά όμως είναι και τα μηνύματα που έρχονται από την Ουάσιγκτον, σύμφωνα με τα οποία η αμερικανική πλευρά, σε δεύτερη φάση είναι έτοιμη να αναγνωρίσει και «μακεδονική ταυτότητα».
Στο πλαίσιο αυτό δεν πρέπει να υποβαθμισθεί το φιλοσκοπιανό «παραλήρημα» του υφυπουργού Εξωτερικών Ντάνιελ Φριντ σε συνάντησή του με Σκοπιανούς δημοσιογράφους στην Ουάσιγκτον.
Ο κ. Φριντ δηλώνει «παλιός φίλος της Μακεδονίας» και επισημαίνει ότι η κυβέρνηση Μπους «υποστήριξε σθεναρά τη Μακεδονία», για να καταλήξει ότι θα πρόκειται για «τεράστιο και ιστορικό κατόρθωμα του μακεδονικού αγώνα για την ταυτότητα, την ασφάλεια και το μέλλον των ανθρώπων που ζουν στη χώρα» εάν η ηγεσία της χώρας αποδεχθεί το Σχέδιο Νίμιτς. Στη διάρκεια της συνομιλίας του με τους Σκοπιανούς δημοσιογράφους (σ.σ.: η οποία δημοσιεύθηκε απομαγνητοφωνημένη στον ιστότοπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ) ο κ. Φριντ προέβαλε τη σημασία αποδοχής του Σχεδίου Νίμιτς.
Οπως είπε, έτσι θα επιτευχθεί η ένταξη στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. που αποτελεί την εγγύηση για την ταυτότητα (σ.σ.: τη «Μακεδονική»), η οποία, όπως τόνισε, είναι «πραγματική και προήλθε από την ιστορία, την πραγματική ιστορία».
Ο κ. Φριντ μάλιστα «λέει» στη σκοπιανή κοινή γνώμη ότι η συμφωνία για το όνομα «δεν σημαίνει ότι κάποιος ζητά από τη Μακεδονία να παραδώσει την ταυτότητά της».
«Ακόμη κι αν καταλήξετε σε μια συμφωνία, εσείς θα καθορίσετε τους εαυτούς σας.
Οπως αποκαλείτε τους εαυτούς σας έτσι θα συνεχίσετε να κάνετε...», ήταν η αφοπλιστική δήλωση του κ. Φριντ που διευκρίνισε ότι όπως και στην περίπτωση της Ελβετίας, κανείς δεν θυμάται και δεν χρησιμοποιεί το επίσημο όνομα «Ελβετική Δημοκρατία».Ραγδαίες εξελίξεις.
Το ελληνικό υπ. Εξωτερικών αναμένεται να επιδώσει τις παρατηρήσεις του επί του Σχεδίου Νίμιτς εντός της προσεχούς εβδομάδος, αν και όλη η διαδικασία βρίσκεται υπό τη σκιά των εξελίξεων στα Σκόπια.
Στη γειτονική χώρα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς μετά τη δραματική συνεδρίαση της Βουλής ο πρόεδρος Τσερβενκόφσκι απομάκρυνε από τη θέση του διαπραγματευτή τον εκλεκτό του, Ν. Δημητρόφ θέλοντας να στερήσει από την Αθήνα το επιχείρημα της «έλλειψης αξιόπιστου συνομιλητή» και να αναθέσει στον πρωθυπουργό Ν. Γκρούεφσκι τη διαπραγμάτευση.
Το ενδιαφέρον πάντως εστιάζεται στο ψήφισμα που ενέκρινε το σκοπιανό Κοινοβούλιο όπου καθόρισε την «εθνική στρατηγική» στο «να διαφυλαχθεί η ταυτότητα του μακεδονικού λαού, η γλώσσα, η ιστορία, ο πολιτισμός και η ύπαρξη της μακεδονικής εθνικής μειονότητας και να εδραιωθεί η θέση της Δημοκρατίας της Μακεδονίας ως κυρίαρχου και ανεξάρτητου κράτους»...
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ 4/11/2004: Οι ΗΠΑ, λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή Μπους αναγνωρίζουν την ΠΓΔΜ με το συνταγματικό της όνομα, «Μακεδονία»
18-4-2007: Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις, στέλνει έμμεσο μήνυμα στην Αθήνα να μην αποτρέψει την είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ
2-4/4/2008: Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.
Οι ΗΠΑ ασκούν αφόρητες πιέσεις στην Ελλάδα να μην ασκήσει βέτο για την ένταξη της ΠΓΔΜ στη συμμαχία
29/07/2008: Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών παραδίδει στον Μάθιου Νίμιτς το πλαίσιο λύσης που καταρτίστηκε σε συνεργασία με του Σκοπιανούς και το οποίο στη συνέχεια αποτέλεσε το περίφημο «πακέτο ιδεών» του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ.
Το θέμα αποκάλυψε το «Εθνος της Κυριακής»
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: