ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.08

Με λάθος χάρτη έπλεε το «Sea Diamond»




Το Κυπριακό κρουαζιερόπλοιο Sea Diamond, που τον Απρίλιο του 2007 βυθίστηκε στο λιμάνι της Σαντορίνης, έπλεε με λάθος χάρτη. Σύμφωνα με το νέο επίσημο χάρτη της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού, που μόλις πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας, τα αβαθή δεν απείχαν 58 μέτρα από την ακτή, όπως σημείωνε ο χάρτης που το μοιραίο βράδυ είχε στη διάθεσή του ο πλοίαρχος, αλλά 131 μ.
Ο επίσημος χάρτης είχε... πέσει έξω κατά 73 μ. Και βέβαια το βάθος στο συγκεκριμένο σημείο δεν ήταν 18-22 μέτρα, όπως αναφερόταν στο χάρτη, αλλά μόλις πέντε μέτρα.Εμπιστευτικό έγγραφο της Υδρογραφικής Υπηρεσίας (ΥΥ) που έχει στη διάθεσή της η αθηναϊκή εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», αναφέρει τα εξής: «... Προκύπτει ότι το αβαθές παρουσιάζεται διαφοροποιημένο από το αντίστοιχο που απεικονίζεται στον ΧΕΕ 423/8 της ΥΥ, έκδοσης Φεβρουαρίου του 1989, και συγκεκριμένα αυτό εκτείνεται δυτικότερα της ακτογραμμής σε απόσταση 131 μ., ενώ η απεικόνιση του αβαθούς στον υφιστάμενο χάρτη εκτείνεται μέχρις αποστάσεως 58 μέτρων δυτικότερα από την ακτογραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: