ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.08

«Η Μάχη των Ελλήνων»

«Η Μάχη των Ελλήνων»
«Η Μάχη των Ελλήνων...» είναι ο τίτλος του άρθρου του κ. Κώστα Χατζηκωστή, που δημοσίευσε η «Σ» στις 20 Νοεμβρίου 1983.

Στο άρθρο αναφέρονται και τα ακόλουθα:
Τα πράγματα δεν πάνε καλά. Και δεν εκτιμούμε ότι θα πάνε καλύτερα... Είναι αδύνατο να κλειστούν αυτοί οι ηγέτες σε ένα δωμάτιο και να σκεφθούν τίμια, καθαρά, πατριωτικά, και ν' αποφασίσουν ότι ο τόπος πρέπει να σωθεί; Και έπειτα να τον φάνε πολιτικά και κομματικά; Είναι τόσο αδύνατο να τοποθετηθούν άξιοι άνθρωποι στις επάλξεις της ακρωτηριασμένης Πολιτείας για να μπορέσει να ζήσει και να νικήσει; Δεν είναι.
Χρειάζεται μόνο λιγότερη τύφλωση και περισσότερο θάρρος. Λιγότερη ματαιοδοξία και περισσότερη αγάπη προς το χειμαζόμενο αυτό τόπο. Λιγότερη πολιτική απανθρωπιά και περισσότερη ανθρωπιά.
Σήμερα ή αύριο έρχονται πίσω όλοι οι ηγέτες. Δεν υπάρχει αναμεταξύ τους αναμάρτητος. Πρέπει αμέσως να προχωρήσουν σε Κυβέρνηση Διακομματικής Ενότητας. Κι ας μη μας πουν ότι τέτοια Κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτυργήσει γιατί θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις... Γιατί θα τους πούμε: Τώρα γιατί λειτουργεί η ενότητα; Τώρα γιατί ενωμένοι μάχονται; Γιατί δεν υπήρχε ενότητα πριν τη συμφορά και υπάρχει μετά; Ας καθήσουν κάτω κι ας αναλογισθούν τις ευθύνες τους. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Παρέλαβαν το 1955 πατρίδα ωραία, υπερήφανη, αγωνιζόμενη, άφθαρτη και γεμάτη ελπίδες, όνειρα και ενθουσιασμούς. Την κατέστησαν μαραζιασμένο ράκος... Πληγωμένη, μοιρασμένη, μαυροφορεμένη... Δεν δικαιούνται να παίζουν άλλο μ' αυτόν το λαό και τη μοίρα του.
Αυτός ο λαός έδωσε ό,τι του ζητήθηκε. Τις αρετές του, την ανοχή του, το αίμα του, τα παιδιά του. Και πήρε από τους ηγέτες του συμφορές και δράματα. Πληρώθηκε με θρήνους, ολοφυρμούς και τραγωδίες. Και πάντοτε βρισκόταν η δικαιολογία του «άλλοι φταίουν...». Οι ηγέτες πρέπει να αντιληφθούν ότι είναι και υπεύθυνοι και υπόλογοι για όσα είναι δυνατό να γίνουν. Και πρέπει να δώσουν τα χέρια, προ πάντων τις καρδιές, για ένα νέο σωστό ξεκίνημα. Αν δεν το πράξουν, τότε ο λαός θα δει τι θα πράξει αν θέλει να επιβιώσει. Θα ενωθεί εκ των κάτω για τη Μάχη της επιβιώσεώς του...


«Ουδέποτε θ' αναγωρισθεί το ψευδοκράτος»

Ο Αμερικανός Πρόεδρος κ. Ρήγκαν, σε μήνυμά του που διαβάστηκε στην προχθεσινή μεγάλη συγκέντρωση Ελληνοαμερικανών ομογενών στη Ν. Υόρκη, επανέλαβε κατηγορηματικά ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ καταδικάζει τη μονομερή ενέργεια των Τουρκοκυπρίων γι' ανακήρυξη «κράτους». Υπάρχει μια μόνο νόμιμη κυβέρνηση της Κύπρου κι αυτή είναι η Κυπριακή Δημοκρατία υπό την ηγεσία του Προέδρου Κυπριανού, ανέφερε ο Αμερικανός Πρόεδρος, τονίζοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ώθησαν την κυβέρνηση της Τουρκίας ν' ασκήσει την επιρροή της στην Τουρκοκυπριακή κοινότητα για την ακύρωση του «κράτους». Οι Ηνωμένες Πολιτείες ουδέποτε θ' αναγνωρίσουν το αυτοανακηρυχθέν τουρκοκυπριακό «κράτος» είπε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, που διάβασε το μήνυμα Ρήγκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: