ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.08

Ελα νατο ήρθε ... τώρα θα παρετε θαρρος ..ολοι!!!

Κύριοι, και αυτό συμπεριλαμβάνει και εσένα Ayman al-Zawahri, πέσατε όλοι έξω! Ο Βarak Obama δεν είναι υπηρέτης του σπιτιού όπως νομίζατε, ο Βarak, γνωστός και ως Husein, είναι κανονικό μέλος της οικογένειας από την μεριά της συζύγου του, Michelle. Σύμφωνα λοιπόν με το RUSIA TODAY News, εδώ:

http://www.russiatoday.com/news/news/30163

ο εξάδελφος της Michelle, είναι ο αιδεσιμότατος ραβίνος Capers C. Funnye, ένας, σύμφωνα με το άρθρο, από τους “πλέον διακεκριμένους ραβίνους των Ηνωμένων Πολιτειών”. H οικογενειακή αυτή σχέση διέφυγε της προσοχής των δημοσιογράφων γιατί ο Barak Husein ήταν προσεκτικός να μην το καταστήσει γνωστό στα media.
O αιδεσιμότατος Capers C. Funnye είναι ο πνευματικός ηγέτης μιας ως επί το πλείστον μαύρης Συναγωγής στο Νότιο Σικάγο. Η μητέρα του αιδεσιμότατου Verdelle Robinson Funnye (born Verdelle Robinson) και ο παππούς της Michelle Obama, Frasier Robinson Jr ήταν αδέλφια.


..............................................................................................



News

Rabbi key to Obama’s bid for Jewish voteRabbi Capers C. Funnye
September 9, 2008, 13:05

Rabbi key to Obama’s bid for Jewish vote

Democratic U.S. Presidential candidate Barack Obama, who has been struggling to gain the Jewish vote, could have taken advantage of his wife’s cousin who’s one of the most distinguished black rabbis in the U.S. Still, this has almost slipped media attention as Obama has been cautious in mentioning his family’s connection. Michelle Obama’s cousin is Rabbi Capers C. Funnye, spiritual leader of a mostly black synagogue on Chicago's South Side. Funnye's mother, Verdelle Robinson Funnye (born Verdelle Robinson) and Michelle Obama's paternal grandfather, Frasier Robinson Jr., were brother and sister.
http://makelio.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: