ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.08

Αχ βρε Πανίκα.. αχ!

Πανικόβλητη η κυβέρνηση μετά την εξέταση 60 και πλέον μαρτύρων, που αναδεικνύουν ανάγλυφα τις ευθύνες των υπουργών της, μάταια προσπαθεί να διασωθεί, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό και ανακαλύπτοντας ξαφνικά ψευδομάρτυρες.

Ψευδομάρτυρες στην πολιτική ιστορία συνδέονται μόνο με ορισμένες, ευτυχώς ελάχιστες, περιόδους της Ελληνικής δεξιάς.

Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει, στο βαθμό που αυτές επιβεβαιωθούν, εκβιαστικές πρακτικές και αθέμιτες ενέργειες, που καλλιεργήθηκαν γύρω από το χορό παρανομίας, που άνοιξε, συνέχισε και ολοκληρώθηκε με αδιαφανείς κυβερνητικές μεθοδεύσεις στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της 2ης Συνεδρίασης της Επιτροπής, το ΠΑΣΟΚ συμφώνησε σε πρόταση άλλου κόμματος για πρόσκληση της συγκεκριμένης δικηγόρου ως ουσιώδη μάρτυρα, καθώς μηνυτήριες αναφορές της σε σχέση με το σκάνδαλο Βατοπεδίου έχουν ανακληθεί από το αρχείο και διερευνούνται από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Το ΠΑΣΟΚ, λειτουργώντας δημοκρατικά, με αίσθημα ευθύνης και με προσήλωση στην ανάδειξη όλης της αλήθειας, ακούει όλους τους μάρτυρες χωρίς προκατάληψη.

Όσο για τα περί εμπλοκής του ονόματος του πρωθυπουργού, ας ανατρέξουν οι κ.κ. της κυβέρνησης στην από 16/12/05 επιστολή (βλ. εικόνα αριστερά) του κ. Ψωμιάδη προς το Γραφείο του πρωθυπουργού και την μισή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπου επί λέξει αναφέρεται ότι οι ανταλλαγές ακινήτων με την Μονή Βατοπεδίου είναι “μεθόδευση πίσω από τις πλάτες του αιρετού Νομάρχη που έχει την ευθύνη της προστασίας και διαχείρισης των εκτάσεων του Υπουργείου Γεωργίας” . Στη συνέχεια δε της ίδιας επιστολής ο κ. Ψωμιάδης τονίζει ότι «τυχόν εμμονή σας στην υλοποίηση της μυστικά μεθοδευμένης χαριστικής ανταλλαγής, πέρα από την αλγεινή εικόνα που θα προκαλέσει στην κοινή γνώμη για την Κυβέρνηση, θα ξεσηκώσει και θύελλα αντιδράσεων...».

Καμία ανταλλαγή άλλωστε από τα 76 ακίνητα δεν θα προχωρούσε χωρίς και τη δική του υπογραφή, υπογραφή που τελικά τέθηκε σε διάφορες αποφάσεις ανταλλαγής. Όπως, μεταξύ άλλων, και η αποκαλυφθείσα υπ/ αριθ. 2355/3-5-06 απόφασή του (βλ. εικόνα δεξιά) που αφορά 16 από τα παραπάνω ακίνητα στη Ν. Ραιδεστό, προκειμένου να εγγραφούν τα 16 διαθέσιμα οικόπεδα στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ).

Τι μεσολάβησε μεταξύ των λεονταρισμών της επιστολής του και των πειθήνιων υπογραφών του λίγους μήνες μετά;

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι μετά την κατάθεση της κας Σωτηροπούλου για την συνομιλία της με τον Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής αμέσως ζήτησαν την περαιτέρω διερεύνηση και διασταύρωση της αλήθειας της τυχόν εμπλοκής του ονόματος του πρωθυπουργού και με αίσθημα ευθύνης ζήτησαν από τον Πρόεδρο της Επιτροπής να κληθεί για περαιτέρω διευκρινίσεις τόσο ο Νομάρχης, όσο και η αυτόπτης μάρτυρας κα Κωνσταντία Κάνου, ενεργό μέλους της ΝΟΔΕ Καλαμαριάς.

Τα κυβερνητικά πυροτεχνήματα, από τους κυρίους Αντώναρο και Παυλόπουλο, περί δήθεν ανακάλυψης ψευδομαρτύρων, δεν είναι ικανά να μειώσουν στο ελάχιστον τις αποκλειστικές ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή,

για τις παράνομες ανταλλαγές δημόσιας γης,

για την κατάργηση της δίκης που είχε κερδίσει το Ελληνικό Δημόσιο,

για τους παράνομους αποχαρακτηρισμούς δασών,

για τις υποκοστολογήσεις και υπερκοστολογήσεις των 260 ακινήτων που όλες λειτούργησαν εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου,

για τις μεταβιβάσεις ακινήτων που είναι χαρακτηρισμένοι αρχαιολογικοί χώροι,

για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη με σκοπό τη συγκάλυψη της υπόθεσης, που οδήγησαν στην παραίτηση των δύο αντιεισαγγελέων,

αλλά και για τις συνεχιζόμενες, μέχρι σήμερα, εργασίες ιδιωτών επί ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου, που αποτέλεσαν αντικείμενο των παράνομων ανταλλαγών.

Όλα αυτά συνέβησαν και συμβαίνουν επί των ημερών της κυβέρνησης Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: