ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.08

ΠΗΡΕ ΚΑΙ "ΥΠΟΓΡΑΦΗ" ....Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

Πείρε και την «επιβράβευση» εκ της ΚΟΜΙΣΙΌΝ η ανιδαιώτης των σχεδιασμών του Υπουργού Οικονομίας κου Αλογοσκούφη.
Με εμονή στους ερασιτεχνικούς σχεδιασμούς του...... επιμένει ο κύριος Αλογοσκούφης προκειμένου «διατηρήσει» τον τίτλο του Καθηγητή.
Ως «τεχνικές»,…. «βαπτίζει» τις παρατηρήσεις της Επιτροπής ο Υπουργός Οικονομίας και φιλοδοξεί να ψηφιστεί ο νόμος ως το τέλος της εβδομάδας.
Η τράπεζα της Ελλάδος κρατά αποστάσεις από τον Υπουργό οικονομίας εν μέσω των «παρατηρήσεων» από την ΕΕ.

Όλα αυτά κατά την εκτίμηση μου θα επιφέρουν νέο κύκλο «αμφισβήτησης» τόσο του προσώπου του Κου Αλογοσκούφη όσο και της κυβερνώσας παράταξης που δια της αποφάσεως του Πρωθυπουργού Καραμανλή να εμπιστευτεί την Διαχείριση στον «ερασιτέχνη καθηγητή» τίθέται για άλλη μια φορά υπεύθυνος για τις αστοχίες του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: