ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.08

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ

Αντιθεσμική επιχείρηση φίμωσης μαρτύρων και παρεμπόδισης διαλεύκανσης του σκανδάλου από την Εξεταστική Επιτροπή.

Σήμερα, 19/11/08 οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μετά από οξεία αντιπαράθεση στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής, κατήγγειλαν τις αυταρχικές μεθοδεύσεις του Προέδρου της Επιτροπής και της Κυβερνητικής πλειοψηφίας, οι οποίοι::

  • επιχειρούν πλέον ανοιχτά τη φίμωση ουσιωδών μαρτύρων,
  • αρνούνται την εξέταση υπολειπομένων μαρτύρων από τον αρχικό κατάλογο που είχε εγκρίνει ομοφώνως η Επιτροπή στις πρώτες της Συνεδριάσεις
  • και καταστρατηγούν αυτό που είναι ξεκάθαρα συνομολογημένο στα Πρακτικά, ότι δηλαδή μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας της Εξεταστικής Επιτροπής ο κατάλογος μαρτύρων ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ.

Ενδεικτικό της επιδίωξης συγκάλυψης εκ μέρους της πλειοψηφούσας στην Επιτροπή Κυβερνητικής παράταξης είναι το γεγονός ότι μεταξύ των μαρτύρων που αρνήθηκε προ ολίγου να αποδεχθεί η ΝΔ, αθετώντας την αρχική ρητή συμφωνία της, είναι οι δημοσιογράφοι κ.κ. Λασκαρέλιας και Τελίδης, που είχαν ήδη από το 2007 αναδείξει σημαντικές πτυχές του σκανδάλου, ο κ. Ζορμπάς, πρώην Πρόεδρος της διαλυθείσας από την Κυβέρνηση Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και ο νυν Πρόεδρος της Επιτροπής που ιδρύθηκε σε αντικατάσταση της Αρχής, οι εκπρόσωποι Αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης, κ.κ. Γιαννόπουλος και Τρεμόπουλος,κ.α., όλοι ουσιώδεις μάρτυρες.

Από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταγγέλθηκε επίσης ο αντιδεοντολογικός και προσβλητικός εμπαιγμός απέναντι στο σώμα της Επιτροπής, που, ενώ εδώ και 20 μέρες έχει συμφωνήσει στο αίτημα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκόμενων φυσικών και νομικών προσώπων, εξακολουθεί να παραπέμπεται η ικανοποίηση του αιτήματος αυτού σε… επόμενες μέρες. Και με τον τρόπο αυτό στερεί από τα μέλη της Επιτροπής κρίσιμα στοιχεία για την αποτελεσματική εξέταση των μαρτύρων καθημερινά, γύρω από το κεντρικό ζήτημα των τελικών αποδεκτών των τεράστιων υπεραξιών που αδιαφανώς διακινήθηκαν με υποεκτιμήσεις και υπερεκτιμήσεις στις οργιώδεις ανταλλαγές. Για το λόγο αυτό, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απαίτησαν να προσέλθουν στην Επιτροπή και οι αρμόδιοι λειτουργοί του ΣΔΟΕ, αλλά και ο κ. Ζορμπάς.

Το ΠΑΣΟΚ έφερε το ζήτημα στον Πρόεδρο της Βουλής και αναμένει την υπεύθυνη και αμερόληπτη παρέμβασή του, σύμφωνα με τα θεσμικά καθήκοντά του.

Είναι προφανές ότι αντιθεσμικές Κυβερνητικές μεθοδεύσεις επικοινωνιακής διαχείρισης και συγκάλυψης του σκανδάλου Βατοπεδίου δεν έχουν τέλος.

Μετά τις οξείς αντιδημοκρατικές παρεμβάσεις φίμωσης της ανεξάρτητης Δικαστικής εξουσίας,

Μετά την συστηματική επικοινωνιακή αλλοίωση της αλήθειας από τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο που επιμένει να αποκρύπτει ότι μέχρι και το 2004, βάσει πλέον δημοσιευμένης δικαστικής απόφασης, η Βιστωνίδα ανήκε στο Ελληνικό Δημόσιο,

Μετά την αλγεινή τηλεοπτική παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της Κυβέρνησης να προσπαθούν εναγωνίως να απαξιώσουν την διερευνητική διαδικασία, «ανακαλύπτοντας» δήθεν σκευωρίες άλλων στα αλισβερίσια εκβιασμών «σιωπής» της δικής τους παράταξης, αλισβερίσια που στήθηκαν γύρω από ένα γαϊτανάκι ασυδοσίας της εξουσίας, παρανομίας και αδιαφάνειας του Κυβερνητικού σκανδάλου Βατοπεδίου,

ΤΩΡΑ επιχειρούν να φιμώσουν και την ίδια την έρευνα της Εξεταστικής Επιτροπής, γιατί προφανώς «δεν τους βγαίνει»… το κουκούλωμα που επιθυμούν.

Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εκτίθενται περισσότερο… τόσο πολλά και «υψηλά» έχουν ακόμα να κρύψουν;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: