ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.08

Κρύβονται έμποροι όπλων πίσω από τα γεγονότα στη Φλώρινα; Ένα παράξενο σενάριο!

H εφημερίδα καθημερινή σε άρθρο της την 19 Νοεμβρίου με τίτλο το οργανωμένο έγκλημα ανθεί στα Βαλκάνια αναφέρεται στις εξαιρετικά ανησυχητικές διαστάσεις που έχει λάβει το οργανωμένο έγκλημα «στην περιοχή των Βαλκανίων και ευρύτερα στη ΝΑ Ευρώπη». Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας της περιοχής μαζί με την σχεδόν εξαφάνιση της βιομηχανικής παραγωγής ανάγκασαν μάζες του πληθυσμού να καταφύγουν σε παράνομες πρακτικές και τελικά σε συνεργασία με το οργανωμένο έγκλημα. Η ατζέντα των διωκτικών αρχών της περιοχής περιλαμβάνει τη παράνομη διασυνοριακή διακίνηση προϊόντων, προσώπων και κλεμμένων οχημάτων, το εμπόριο ναρκωτικών, τη διακίνηση και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Αυτές οι «δραστηριότητες» που αναφέρθηκαν αποτελούν από τις πλέον διαδεδομένες πρακτικές του οργανωμένου εγκλήματος με το λαθρεμπόριο όπλων να γνωρίζει επίσης μεγάλη άνθηση, έχοντας βρει νέους δρόμους/ διεξόδους για το «εμπόρευμα» τoυ.

Τα κέρδη από το εμπόριο ηρωίνης, που έρχεται από το Αφγανιστάν στην Ευρώπη, έχουν βοηθήσει την αναζωογόνηση των τοπικών οικονομιών, πχ στην Άνω Μακεδονία, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρεται από Αλβανούς, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει βάσεις υποδοχής του σε όλη την Ευρώπη. Η μεγάλη ανάπτυξη του οργανωμένου εγκλήματος στην περιοχή οφείλεται στην οικονομική ανέχεια και το χαμηλό επίπεδο ανάπτυξης των χωρών κυρίως των δυτικών Βαλκανίων. Το αλβανικό οργανωμένο έγκλημα μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό κοινωνικό δίκτυο το οποίο απλώνεται σε περιφερειακές περιοχές της Αλβανίας και του Κοσσυφοπέδιου. Τέτοια δίκτυα εξετάστηκαν κατά τις εργασίες διήμερου συνεδρίου με θέμα το διασυνοριακό έγκλημα που διοργάνωσε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων δικαστικών αρχών από άλλες βαλκανικές χώρες.

Κοινός τόπος των ομιλούντων, η διαπίστωση ότι στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια δημιουργήθηκαν νέες συνθήκες όσον αφορά την ανάπτυξη του διασυνοριακού εγκλήματα.. Τα Βαλκάνια, «σταυροδρόμι εγκληματικότητας», όπως πολύ σωστά χαρακτηρίστηκε από ομιλητές, αποτελούν ένα ιδιαίτερα σπουδαίο πρόβλημα, τονίζοντας όλοι την ανάγκη για ανταλλαγή απόψεων πάνω στη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:http://nrdisaster.blogspot.com/2008/11/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: