ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.08

Εξασφαλίστηκαν τα κονδύλια για την πληρωμή εκπαιδευτικών δημοσίων ΙΕΚ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

Εξασφαλίστηκαν τα κονδύλια για την πληρωμή εκπαιδευτικών δημοσίων ΙΕΚ πεγράφη από τον υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, η απόφαση για την κάλυψη της μισθοδοσίας των εκπαιδευτών των δημοσίων ΙΕΚ όλης της χώρας. Συγκεκριμένα εξασφαλίσθηκε το ποσό των 34.000.000 ευρώ για την πληρωμή των περίπου 20.000 εκπαιδευτών που υπηρέτησαν στα δημόσια ΙΕΚ ως τις 31 Δεκεμβρίου 2007.

Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου παιδείας τονίζεται ότι σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κ. Γ. Αδαμόπουλο, καταβάλλεται προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλισθούν το συντομότερο τα κονδύλια για την πληρωμή των δεδουλευμένων και του 2008. Στόχος του υπουργείου είναι να σταματήσει το καθεστώς που ίσχυε μέχρι σήμερα και οι εκπαιδευτές των ΙΕΚ να πληρώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι πληρωμές των εκπαιδευτών έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν ως τις 20 Δεκεμβρίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λέω να γίνω εκπαιδευτής σε Ι.Ε.Κ.