ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.08

ΟΛΑ ...........«ΝΤΑΒΑΤΖΟΜΕΝΑ» ΚΑΙ «ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΕΝΑ»


Η νέα εποχή , τα νέα οράματα, οι προοδευτικοί χαρακτήρες και οι παρουσιαζόμενες εκσυγχρονιστικές σκέψεις και λειτουργίες της καθημερινότητας επιβάλλονται για να θεωρηθεί η «επιβίωση» σε όλες τις φάσεις της κοινωνίας πραγματοποιήσιμη αλλά και να αποδοθεί ο επαινετικός τίτλος του «in» στους συντηρητές της νέας εποχής.



Τα γρανάζια του συστήματος γνωστά σε όλους και εξόφθαλμα.

Η μηχανή πλέον έχει εξαντλήσει τις στροφές της και λειτουργεί ανεξέλεγκτα, …. παράδοξο… αλλά ο «χειριστής» της έχει τον πλήρη έλεγχο της.



Το φαινόμενο είναι διεθνές!!!! Η χώρα μας δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει αφού οι πιθηκισμοί και ο κακός μιμητισμός μας αποτελεί την γονιδιακή μας βάση.

Στο διηνεκές …τα «στρατόπεδα» αποτελούσαν και αποτελούν τον εξελικτικό παράγοντα των κοινωνιών που μέσω των αντιπαραθέσεων τους είχε ως αποτέλεσμα την εξεύρεση μιας χρυσής τομής η οποία αρκεί να εφαρμόζονταν για να καταστούσε πραγματοποιήσιμη την επαγγελλόμενη αναζητούσα πρόοδο.


Σήμερα …και ειδικά στην χώρα μας η διαπίστωση είναι απογοητευτική και ανατρεπτική επί ενός θετικού κοινωνιολογικού αποτελέσματος .


Οι «κεφαλές» και οι «παράγοντες» της χώρας , ο τύπος ,τα ΜΜΕ , χωρισμένοι όλοι σε στρατόπεδα συμφερόντων και ιδιοτελών σκοπών με αυστηρή οριοθέτηση. Τέτοια μάλιστα που τα όρια τους είναι «συρματοπλεγμένα» και αδιάβατα ακόμα και από κάποιες δυναμικές εξαιρέσεις, που η διάθεση τους θέλει να υπερνικήσει τα κατεστημένα.


Η φιλοδοξία ,....η φιλαργυρία.... αποτελούν τον αριθμό του δελτίου ταυτότητας των πρωταγωνιστών. Ανάρμοστες αήθεις συμπεριφορές έχουν αποκτήσει ρόλο σπουδής για τον επίδοξο αναρριχητή στο σύστημα που έχει επιβληθεί με την παραπλάνηση τηςβάσης, ότι γίνεται για το καλό της.


Νταβατζήδες με MASTER… οι ίδιοι ….που αποτάσσουν τον ίδιο τίτλο, επικαλούμενοι πρωτίστως το ψευδεπίγραφο ήθος τους.

Διαπλεκόμενοι για ίδιον όφελος…. οι ίδιοι…. που την διαπλοκή την αποκηρύσσουν από τις σελίδες τους ή επί βήματος βουλής αλλά για να διατηρηθούν στην εξουσία την στεφανώνουν και θέτουν άλλη μια απροσπέλαστη περίφραξη στο επιζητούμενο αδιέξοδο της κοινωνίας.


Οι «στρατοπεδάρχες»…….. όλοι τους επικαλούνται τον λαό για τις προτεινόμενες προτάσεις τους. Ακόμα και αυτοί που θα ήθελαν να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους για να δώσουν νέα πνοή και νέο όραμα ως επικαλούνται φοβούνται και μόνο στην σκέψη ότι μπορεί να έλθει η σειρά τους να κυβερνήσουν. Και αυτό γιατί γνωρίζουν ότι η ανατροπή που υπόσχονται περνά μέσα από τα γρανάζια της ίδιας «μηχανής» που τώρα εκ του ασφαλούς αποκηρύττουν.



Ποιος σχηματισμός και ποια προσωπικότητα σήμερα είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να συγκρουστεί με τον επιβαλλόμενο αυτόν «μηχανισμό»;

Ποια εξουσία σήμερα μπορεί να συμμαχήσει με τις δυνάμεις της κοινωνίας και των πολιτών για να περιθωριοποιήσει τα απεργάζοντα σχέδια και να επιφέρει την ανάδυση ανιδιοτελών πολιτικών;



Δυστυχώς ήδη έχουν καταστεί «ημιθανείς» πολίτες και πολιτικοί αφού ατέρμονα λειτουργούν στο σύνολο τους και συμπαρασύρονται σε μια τεχνάζουσα δίνη που το σύστημα συμφερόντων επιβάλει….......

Δεν υπάρχουν σχόλια: