ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.08

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΕΝΝΗΣΗ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Ναυάρχου Νικοδήμου 2, 105 57 Σύνταγμα Αθήνα
Τηλ. 213314314 Φαξ: 2103217771
Ηλ. Διεύθυνση:
press@danagennisi.gr
Ιστότοπος: www.danagennisi.eu
Διαδικτυακό Ραδιόφωνο:
www.e-radio.gr
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκπρόσωπος Τύπου: Σταύρος Βιτάλης
Τηλ. Εκπροσώπου Τύπου: 6979112273



Αθήνα 2/12/08

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία ακόμη παρέμβαση της Δημοκρατικής Αναγέννησης, στο ζήτημα των περιουσιών των Χειμαριωτών και της καταπάτησής τους από την Αλβανική Κυβέρνηση, με αφορμή μάλιστα την μεγάλη σε όγκο και παλμό διαδήλωση των Βορειοηπειρωτών έξω από την Αλβανική Πρεσβεία, που έγινε την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, με επιστολή της η Δ.Α. προς όλους τους Διεθνείς Φορείς και Οργανισμούς, τους εμπλεκόμενους στην προστασία των δικαιωμάτων των μειονοτήτων, τους καλεί για μια ακόμη φορά να προβούν αμέσως σε όλες εκείνες τις προβλεπόμενες από το Διεθνές Δίκαιο ενέργειες για την προστασία της περιουσίας των Χειμαριωτών και γενικότερα των Βορειοηπειρωτών. Δεδομένου μάλιστα ότι, η προστασία αυτή προβλέπεται τόσο από το Διεθνές Δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες όπως αυτή της Κέρκυρας του 1914, όσο και από τις υποχρεώσεις που ανέλαβε η Αλβανία στους Διεθνείς Οργανισμούς, μέσα από το ίδιο της το Σύνταγμα.

Παράλληλα, η Δημοκρατική Αναγέννηση καλεί το Υπουργείο Εξωτερικών, να καλέσει αμέσως τον Αλβανό Πρέσβη στην Αθήνα, στον οποίο να του καταστήσει σαφές ότι η Ελλάδα, δεν πρόκειται να ανεχθεί τις ωμές παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου, σε βάρος των περιουσιών των Βορειοηπειρωτών.

Να τονίσουμε εδώ ότι, κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αναγέννησης με επικεφαλής τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος κ. Σταύρο Βιτάλη, παρέστη στην κινητοποίηση των Βορειοηπειρωτών μπροστά στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα, και παρέδωσε στη Συντονιστική Επιτροπή την παρέμβαση της Δημοκρατικής Αναγέννησης στους Διεθνείς Οργανισμούς και την ελληνική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: