ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.08

Πάμε στοίχημα ότι θα γίνει;;;;;

το δίδυμο της συμφοράς
Το αιώνιο ερώτημα αν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα, μπορεί να καθυστερήσει πολλά χρόνια ώσπου να βρεί μια αποδεκτή από όλους απάντηση…
Αντίθετα για το ερώτημα ο Μίχαλος «διατάζει» κι ο Αλογοσκούφης «εκτελεί» ή Αλογοσκούφης αποφασίζει και Μίχαλος προαναγγέλει έχει προ καιρού απαντηθεί.
Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών που προτρέχει να αποκρυπτογραφήσει τις κρυφές σκέψεις του Αλογοσκούφη για να καταγραφούν οι αντιδράσεις.
Χθες που ο Μίχαλος, ως πρόεδρος του ΕΒΕΑ, πρότεινε να θεσμοθετηθεί η εβδομάδα των 3-4 εργάσιμων ημερών με ανάλογη μείωση αποδοχών για να αποτραπούν οι απολύσεις και να αντέξουν οι επιχειρήσεις την κρίση ο Αλογοσκούφης που ρωτήθηκε είπε πως δεν σχολιάζει δηλώσεις φορέων…

Είναι κανείς θαρραλέος να στοιχηματίσει πως αυτό που είπε ο Μίχαλος δεν θα γίνει;

Πριν στοιχηματίσετε σας θυμίζω ότι τον Αύγουστο και ενώ ο Αλογοσκούφης έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να επανέλθει το καθεστώς της περαίωσης εκκρεμών υποθέσεων με το επιχείρημα ότι έτσι διαιωνίζεται η φορολογική αδικία εις βάρος όσων είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, βγήκε ο Μίχαλος και είπε ότι το ΕΒΕΑ ήδη έχει εκπονήσει σχέδιο ρύθμισης για τον τρόπο που πρέπει να υλοποιηθεί η νέα περαίωση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων.
Και ω του θαύματος λίγες μέρες αργότερα ο κ. Αλογοσκούφης έκανε πράξη τα όσα ο κ. Μίχαλος είχε ήδη προαναγγείλει.
http://erimitis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: