ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.08

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ



Γράφει

ο Κώστας Λάμπος

E-mail: prodial21@gmail.com



Είναι ιστορικά βεβαιωμένο, πως οι θρησκείες, όλες ανεξαίρετα οι θρησκείες, ως εκκλησίες και ιερατεία, λειτούργησαν, άμεσα ή έμμεσα, ως εξουσιαστικοί μηχανισμοί, που καταδυνάστευσαν και κατακρεούργησαν την ανθρωπότητα, απαξίωσαν πνευματικά τον άνθρωπο και γέμισαν φόβο, μίσος, υποκρισία και πληγές τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Απόδειξη γι’ αυτά είναι οι «θρησκευτικοί» πόλεμοι, οι σκοταδιστικές διδασκαλίες, η υποκριτική συμπεριφορά των ιερατείων, η συσσώρευση μυθικού πλούτου και η προκλητική χλιδή, το μίσος τους για τις επιστήμες, τα γράμματα και τις τέχνες, η με κάθε τρόπο ανάμειξή τους στην πολιτική και η διαπλοκή τους με όλες τις εξουσίες, την οικονομική, την νομοθετική, την εκτελεστική, τη δικαστική και φυσικά με την εξουσία της μαζικής «ενημέρωσης».

Δεν είναι του παρόντος σημειώματος η ιστορική αναδρομή στα εγκλήματα των εκκλησιών και των ιερατείων σε βάρος του πολιτισμού και της ανθρωπότητας. Κι’ ούτε συμψηφίζονται αυτά τα εγκλήματα με το υποκριτικό «φιλανθρωπικό» έργο των εκκλησιών και των ιερατείων, με «τη στάχτη στα μάτια των αφελών πιστών».

Θα σταθούμε μόνο στο «φαινόμενο Εφραίμ», στον καλόγερο που «χορεύει στο ταψί», τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση, το κοινοβούλιο, το πολιτικό σύστημα του πολιτικαντισμού, τη δικαιοσύνη, τη δημόσια Διοίκηση και τον «επιχειρηματικό» κόσμο της χώρας, χοροστατούντων δια της διακριτικής-ηχηρής σιωπής τους, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και των αντίστοιχων «ιερών» Συνόδων τους.

Ο Ελληνικός Λαός και μέρος του λαϊκού κλήρου δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους και στα αυτιά τους με όσα καθημερινά ακούνε και βλέπουν και δεν μπορούν να πιστέψουν πως είναι δυνατόν ένας καλόγερος να έχει αποκτήσει τόση δύναμη που να παραλύουν όλες οι εξουσίες μπροστά του.

Αντιλαμβάνεται όμως, ο Ελληνικός Λαός, κάθε μέρα και περισσότερο, με όσα καινούργια στοιχεία έρχονται, με το σταγονόμετρο βέβαια, στο φως, πως προφανώς ο πλούτος, με τον οποίο το σκάνδαλο της εκποίησης της τεράστιας δημόσιας περιουσίας, (με την αποκλειστική ευθύνη του αποκλειστικά υπεύθυνου πρωθυπουργού, της κυβέρνησής του και των υπηρεσιών της) γέμισε στα ταμεία και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Εφραίμ και των offshore εταιριών του, τροφοδότησε κομματικά ταμεία, «ιερά» ταμεία και τα ταμεία όσων υποκριτικά «βαθύτατα θρησκευόμενων», οργάνωσαν, συντόνισαν και ολοκλήρωσαν αυτό το κακούργημα.

Διαφορετικά δεν εξηγείται η παντοδυναμία του Εφραίμ, η χρυσή σιωπή όλων των εμπλεκόμενων και η σπουδή της κυβέρνησης να εμποδίσει τη Βουλή να συγκροτήσει προανακριτική επιτροπή αναζήτησης των όποιων ποινικών ευθυνών των υπεύθυνων για το κακούργημα σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Η Πρωτοβουλία Διαλόγου ( www.infonewhumanism.blogspot.com) για ένα Νέο Ουμανισμό εκτιμάει πως η σιωπή, σ’ αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο στιγμές και γι’ αυτό το κακούργημα σε βάρος του Ελληνικού Λαού, της χώρας και του Ελληνισμού, δεν είναι χρυσός αλλά συνενοχή. Γι’ αυτό καλούμε τον Ελληνικό Λαό:

· Να πιέσει όλα τα κόμματα και όλους τους εκπροσώπους του στο Κοινοβούλιο να σεβαστούν τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και να ψηφίσουν την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

· Να ματαιώσει με κάθε τρόπο τα σχέδια της κυβέρνησης Καραμανλή να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, γιατί σ’ αυτή την περίπτωση θα παραγραφεί το σκάνδαλο.

· Να απαιτήσει τον άμεσο και πλήρη διαχωρισμό της εκκλησίας από το κράτος και να διεκδικήσει την ανεξαρτητοποίηση και το σεβασμό της προσωπικής πίστης από τους εμπόρους της πίστης δηλαδή από το ιερατείο και την επιχείρηση εκκλησία.

· Να αποστασιοποιηθεί από τις εκκλησίες και τα χρυσοφόρα «ιερά μυστήρια», να αποδυναμώσει το ιερατείο από κάθε εξουσία και να οδηγήσει όσους έντιμους λαϊκούς κληρικούς στην μαζική έξοδο διαμαρτυρίας από αυτό το σύστημα, το οποίο ως σύστημα υποκρισίας, φόβου, πνευματικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής εκμετάλλευσης το καθιστά δυνάστη των φτωχών και των ανήμπορων συνανθρώπων μας και υπηρέτη κάθε καταπιεστικής και εκμεταλλευτικής εξουσίας.

· Να αποστασιοποιηθεί από κάθε θρησκευτικό-σκοταδιστικό μύθο και από κάθε εξουσία που δεν την ελέγχει άμεσα και να οργανώσει την επίθεσή του για την κατάκτηση της επιστημονικά έγκυρης και κοινωνικά χρήσιμης γνώσης και για την κατάληψη όλων των εργασιακών, αυτοδιοικητικών, οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών θεσμών και εξουσιών, με στρατηγικό στόχο να ξηλώσει το σάπιο, το καταστροφικό και το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα και να μετασχηματίσει σταδιακά όλους τους δημιουργικούς και απελευθερωτικούς θεσμούς, με την άμεση, μαζική και ενεργητική συμμετοχή του σε θεσμούς ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ.

· Να πάψουμε να είμαστε οπαδοί και καταναλωτές πνευματικών και υλικών σκουπιδιών και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να αποδείξουμε ο καθένας μας, ως άτομο και όλοι μαζί ως Λαός, πως δεν είμαστε απλά η «πηγή της εξουσίας» που ξεδιψάει τους μικρούς και τους μεγάλους, τους ντόπιους και τους ξένους εκμεταλλευτές μας και μας καταδικάζει στη μιζέρια, ως άτομα, ως Λαό και ως χώρα, αλλά είμαστε η ίδια η εξουσία, η Λαϊκή, δηλαδή η Αμεσοδημοκρατική Εξουσία, η Εξουσία της Ανθρωπιάς, η Εξουσία της ισότητας, της ελευθερίας, της ευημερίας, της συνεργασίας, της προόδου, του σεβασμού της φύσης και της ζωής και της οικουμενικής ειρήνης.

Αυτή είναι η νέα πατρίδα, ο Νέος Πολιτισμός και η νέα εποχή που πρέπει να τη χτίσουμε εμείς οι ίδιοι, κι' όχι δι' αντιπροσώπων, για να είναι και δική μας και όχι των "αντιπροσώπων". Και πρέπει να αρχίσουμε να τη χτίζουμε απο Σήμερα και όχι Αύριο, γιατί το Αύριο, Μεθάυριο θα είναι Χτες, δηλαδή πολύ αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: