ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.08

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ! ΟΙ ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ !! ΦΑΣΙΣΤΕΣ !! ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ! Βρε, ΠΟΥ φτάσαμε; Βρε, ΠΟΥ πάμε;;

Χθες, Κυριακή 30-11-2008, σε προγραμματισμένη εκδήλωση του Δήμου Αιγάλεω επρόκειτο να μιλήσουν για τα προβλήματα της Νεολαίας οι:
Κατερίνα Παπακώστα (Ν.Δ.)
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
Φώτης Κουβέλης (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.)
Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης (ΛΑ.Ο.Σ.)

και ενώ η εκδήλωση μόλις είχε ξεκινήσει με την παρουσία Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, η εκδήλωση διεκόπη βιαίως, διότι δεκαπέντε (15) αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί και με την απειλή εκ μέρους τους άσκησης βίας στους παριστάμενους, απαίτησαν την αποχώρηση του Βουλευτή Άδωνη - Σπυρίδωνα Γεωργιάδη.
Οι παριστάμενοι συνάδελφοι Βουλευτές του Άδωνη - Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, αρνήθηκαν -πρός τιμήν τους-να υποχωρήσουν στο φασιστικό αυτό αίτημα, με συνέπεια η εκδήλωση να ματαιωθεί.
Ο Βουλευτής
Άδωνις -Σπυρίδων Γεωργιάδης καταγγέλλει την φασιστική βία από ομάδες αυτόαποκαλούμενων αναρχικών που εμπόδισαν έναν εκλεγμένο Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου μέσα στην εκλογική του περιφέρεια να εκφράσει τις απόψεις του.
**********************************************

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Περιμένουμε -ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-τη σκληρή καταδίκη τέτοιων φαινομένων απο τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Σιούφα και τα Κόμματα !!
Μήπως θα πρέπει οι Βουλευτές να προστατεύονται απο το εν λειτουργία ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, απο αποφασισμένους πολίτες και να γίνει της κακομοίρας; Ή μήπως θα πρέπει τελικά το κράτος να αναλάβει την ΕΠΙΒΟΛΗ της τάξεως στούς παρανομούντες αναρχοφασιστοαλήτες;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!! http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: