ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.08

ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ;

Από τις πλέον συζητούμενες περιπτώσεις σκανδαλώδους παρερμηνείας του σχετικού νόμου υπήρξε, στο παρελθόν, του γενικού προξένου μας στη Φρανκφούρτη επί χούντας, Α. Ι. Κοραντή, που εξέδωσε πιστοποιητικό κατοίκου εξωτερικού στον γιο του για να απαλλαγεί της στρατιωτικής θητείας…

Περίπτωση και αυτή, να εμφανίζεσαι… υπερπατριώτης στα μάτια των συνταγματαρχών της χούντας, να φακελώνεις «αντιστασιακούς», αλλά να «βαφτίζεις» τον γιόκα σου Έλληνα του εξωτερικού…

Στη συνέχεια ο νεαρός βλαστός Κοραντής μυήθηκε στο «κλειστό οικογενειακό επάγγελμα», δηλαδή έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο Εξωτερικών και έγινε κι αυτός διπλωμάτης… Έφθασε μέχρι τον ανώτατο βαθμό του πρέσβη και σήμερα είναι διοικητής της ΕΥΠ… για να επαληθευθεί το διαχρονικό… «στην Ελλάδα όλα γίνονται και από όλα γίνεσαι…».

Από τους πιο ικανούς διπλωμάτες, ο πρέσβης Ι. Κοραντής πληρώνει βιαστικά όνειρα του πατέρα του (αμάρτησα για το παιδί μου, όπως θα τιτλοφορούσε το στόρι ελληνική ταινία…), ήταν όμως και ο ίδιος μυημένος στο «μεγάλο κόλπο» της στρατιωτικής απαλλαγής και τώρα τον συνοδεύει η «σκιά» του φυγόστρατου και με τον νόμο… Γεγονός πάντως είναι ότι στην Ελλάδα οι φυγόστρατοι είναι οι πλέον δακτυλοδεικτούμενοι… επιτυχημένοι.

ΠΗΓΗ:

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=11966&colid=39&dt=2007-01-14

http://img301.imageshack.us/img301/304/picture1yu9.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: