ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.08

Ο μηχανικός Kanan Obeid, αντιπρόεδρος της Παλαιστινιακής Υπηρεσίας Ενέργειας στη Γάζα, ανακοίνωσε σήμερα (1 Δεκέμβρη 2008) την οριστική διακοπή του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο λόγος της διακοπής είναι η απαγόρευση από το Ισραήλ να εισέλθουν στη Γάζα ανταλλακτικά και πετρέλαιο.
Πηγή:
INFOPAL

* Εμείς θυμίζουμε στους «πολιτισμένους» ηγέτες της δύσης και ειδικότερα της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι ο αποκλεισμός της Γάζας ξεκίνησε τον Ιούνη του 2007.
Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα κανείς «πολιτισμένος» ηγέτης, όχι μόνον δεν κάνει το παραμικρό, αλλά ούτε αναφέρει αυτό το διεθνές έγκλημα.
Για τους ναζί εγκληματίες του Ισραήλ, τους «πολιτισμένους» συμμάχους τους που στηρίζουν με τη σιωπή τους την εθνοκάθαρση, τις κρατικοδίαιτες ΜΚΟ που κάνουν μπίζνες με τα χρήματα των λαών, δεν αξίζουν τίποτα το 1,5 εκατομμύρια κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας.
Κανέναν «πολιτισμένο» δεν απασχολεί, όχι το ότι οι κάτοικοι δεν θα έχουν φωτισμό, αλλά το ότι τα παιδιά που νοσηλεύονται, ή πρέπει να χειρουργηθούν, πεθαίνουν…
Η «πολιτισμένη» δύση και η Ευρωπαϊκή Ένωση, υποκλίνεται υπάκουα στα ναζιστικά γουρούνια του Ισραήλ, του χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή.
Στη χώρα μας, δυστυχώς εκλείπουν οι πολιτικοί άνδρες και ηγέτες. Τώρα μπορούν όλοι να νιώσουν την απουσία ενός Ανδρέα Παπανδρέου, όταν το 1982 αψηφούσε ΗΠΑ, Ευρώπη και ισχυρούς της γης, απεγκλωβίζοντας τους Φενταγίν του Αραφάτ.
Οι μεγάλοι της γης, αλλά και οι δουλοπρεπείς πολιτικοί της Ευρώπης και της χώρας μας σιωπούν ένοχα. Νομίζουν πως έτσι θα λυγίσουν και θα εξαφανίσουν έναν λαό. Χθες τα κρεματόρια του Χίτλερ, σήμερα ένα χειρότερο έγκλημα: η συνολική εξόντωση ενός λαού κι όχι λίγων συλληφθέντων…
Λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο»:

Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα:
αυτή η γη ανήκει στο λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί,
κάποιοι είναι ζωντανοί,
αλλά, πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: