ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.08

Ξεπούλημα , απόγνωση και ατιμωρησία.


Γράφει ο:
Γιώργος Πιάς

(πολιτικός σχολιαστής)


Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για το μέσο έλληνα πολίτη. Από τη μια βιώνει την ακρίβεια, τις απολύσεις και την κρίση στην αγορά κι από την άλλη την κυβέρνηση βουτηγμένη στην σκανδαλολογία να τα παρακολουθεί όλα αυτά με απάθεια. Τα "σεμνά και ταπεινά" του πρωθυπουργού ήταν μια φούσκα που έσκασε. Οι περισσότεροι των πολιτικών ζουν στη χλιδή και δεν έχουν τη παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. Μάλιστα στην επαρχία το φαινόμενο της οργής του λαού εναντίον τους μέρα με τη μέρα μεγαλώνει επικίνδυνα. Ο απλός κόσμος προσπαθεί να βρει λύσεις μόνος του για να τα φέρει βόλτα. Το κλίμα είναι ζοφερό κι όποιον και να ρωτήσεις απεγνωσμένα θα σου μιλήσει για μια αλλαγή προς το καλύτερο που χρειάζεται επειγόντως ο τόπος, αλλά που δεν έρχεται από μόνη της. . Η κοινωνία βράζει και βρίσκεται στα πρόθυρα εξέγερσης με σκοπό ένα καλύτερο αύριο. Σκάνδαλα και κρίση τσακίζουν τον πολίτη και βουλιάζουν την κυβέρνηση της Ν.Δ. Κανείς δεν πιστεύει πως θα αποδοθούν ευθύνες στους ενόχους των σκανδάλων ( όποιοι κι αν είναι) και πως κανένας πολιτικός δεν πρόκειται να πάει φυλακή. Θα έχουμε δηλαδή μια επανάληψη τύπου "Χρηματιστηρίου" στην συγκάλυψη των ενόχων. Όλες αυτές οι επιτροπές εξέτασης και προανάκρισης που στήνονται από τους πολιτικούς για τους πολιτικούς , είναι για το θεαθήναι και μόνον γιαυτό, γιατί: "κόρακας κοράκου - μάτι δεν βγάζει" όπως λέει κι ο σοφός λαός μας.

HTTP://CRETANpatriot.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: