ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.08

ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ....ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ....ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

Την Παρασκευή ο Υπουργός Εσωτερικών θα βρίσκεται στις Σέρρες και θα είναι
ομιλητής στη συνεστίαση της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΝΟΔΕ).

Γνωρίζει αλήθεια ο κ.Παυλόπουλος, για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σερρών Σάκη Καλαϊτζή, βρίσκεται σε εξέλιξη ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ από τον Εισαγγελέα Σερρών, για εμπλοκή του σε σοβαρό αδίκημα.
Την περασμένη Τετάρτη συνελήφθησαν δύο Σερραίοι, που διαπραγματεύονταν το ύψος της «μίζας» που θα έπαιρναν από πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου, μεαντάλλαγμα να εξασφαλίσουν στο σύλλογο επιχορηγήσεις από διάφοραυπουργεία.
Οι δύο αρχικά στην αστυνομία υπέδειξαν ως «εγκέφαλο» και ως «ενορχηστρωτή»τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, αλλά στη συνέχεια ανασκεύασαν λέγοντας πως έδρασανμε δική τους πρωτοβουλία.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ έβγαλε αρχικά μία ανακοίνωση, που χαρακτήρισε τους δύο συλληφθέντες "ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ", αλλά μέχρι αυτή την ώρα μηνυση δεν κατέθεσε σε βάρος τους.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΤΙ ΛΕΤΕ κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ?

Στην υπόθεση αναφέρθηκε η http://www.zougla.gr/ αλλά και τοhttp://www.infoserres.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: