ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.09

Οι 5 αλήθειες των gridiots

Εχθές το βράδυ σχεδόν όλα τα κανάλια φιλοξενούσαν κάποια συζήτηση πολιτικών και ακαδημαϊκών προσώπων [οι πρώτοι υπεύθυνοι της καθημερινότητας μας, οι δεύτεροι υπεύθυνοι της μόρφωσης μας και οι δυο μαζί υπεύθυνοι για το μέλλον μας] όπου ακούστηκαν για πολλοστή φορά απόψεις και κατηγορίες για την εμπόλεμη κατάσταση στην οποία ζει η χώρα [μετά συγχωρήσεως "μπούρδες"- Αθήνα και Θεσσαλονίκη ζουν σε πλήρη παράκρουση ενώ στην επαρχία ο κόσμος είναι πολύ πιο ψύχραιμος].

Οι 5 αλήθειες των gridiots λοιπόν από μία τηλε-θεάτρια πολίτη [εφόσον αγαπώ την ζωή μου , μάχομαι για την επιβίωση μου αλλά κάθομαι και πολεμώ από την ασφάλεια -;- των διαδικτυακών χώρων μου χωρίς να τρέχω στους δρόμους-ένοχη για αυτό;- δεκτόν] είναι:

1. Στην χώρα των gridiots , οι δρόμοι στο κέντρο της πρωτεύουσας κλείνουν 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Μπορείς λοιπόν κι εσύ να οργανώσεις μία πορεία, να ταλαιπωρήσεις τους εργαζόμενους, να στερήσεις τον επιούσιο από πολλούς, να καταστρέψεις , να φοράς ή να μη φοράς κουκούλα και τέλος πάντων να δηλώνεις ..χειρονακτικά τις ιδέες σου οι οποίες τέλος πάντων και ούτως ειπείν δεν έχουν άλλο χώρο και τρόπο να εκφρασθούν![λες και μπορείς να γράψεις πρόταση-βλάκα του κόσμου της ατάκας!]

2. Στην χώρα των gridiots μπορείς να διαθέτεις site με πανεπιστημιακή κάλυψη η οποία όμως είναι άτυπη ή έστω θολή -πώς να το πω η έρμη;- να μπαίνεις μέσα στο πανεπιστήμιο σαν να είναι η γκαρσονιέρα σου, να απαιτείς πληθυντικό από τα όργανα της τάξης και τέλος πάντων αν είσαι και τέκνο πολιτικού να την γλιτώνεις μέχρι να πεις "βουλή"!!

3. Στην χώρα των gridiots μπορείς να απαιτείς σαφή διαχωρισμό του χαρακτηρισμού αναρχικός-αντιεξουσιαστής-αναρχοαυτόνομος-αριστερός επαναστάτης -δεξιός φασίστας-ανήλικος διότι πώς να το κάνουμε..μια ταμπέλα είναι που θα σε δικαιολογήσει και θα σε σώσει σε τελική ανάλυση![το γνωρίζουν οι ιερόδουλες αυτό από αρχαιοτάτων χρόνων]

4. Στην χώρα των gridiots είναι απόλυτα φυσιολογικό να βγαίνεις περίπατο εκεί που επικρατεί ο πανικός και να ζητάς τα ρέστα όταν καίγεσαι με τα ξερά κι είναι απόλυτα εύλογο να απαιτείς την προστασία που σου αξίζει! [δεν νομίζω πως έχω γράψει πιο οξύμωρη πρόταση έβερ κι άντε να πείσω πως πρόκειται για την απτή πραγματικότητα]

5. Και τέλος στην χώρα των gridiots είναι απολύτως θεσμοθετημένη , νομιμοποιημένη και ό,τι άλλη πολιτική μπουρδολογία μπορεί να σκαρφιστεί κανείς , εάν αυξήσεις τους φόρους [αλλά δεν βάλεις νέους], αν ζητήσεις διαβούλευση! [μουχαμπέτι δηλαδή] για νέους νόμους, αλλά δεν εφαρμόζεις αυτούς που ήδη υπάρχουν κι είναι απόλυτα ευγενές [sic] σου λέω να ζητάς ακεραιότητα ακαδημαϊκών όταν αυτοί εκλέγονται από τη βάση των σπουδαστών!


Άκου λοιπόν βλάκα gridiot
Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι πολιτικός, αστυνομικός, ανήλικος , αναρχικός ή αντιεξουσιαστής.
Στην δική μου χώρα δεν θέλω κανείς να απειλεί την σωματική μου ακεραιότητα, τον χώρο που σπουδάζω και τον χώρο που εργάζομαι και χ*****α για τα απωθημένα σου!
Ψήφιζε σωστά μ****α αν θέλεις αλλαγή ζωής γιατί ο φασισμός δεν έχει πολιτική κλίση- μόνο διανοητική απόχρωση!

Κατάλαβες;
e-diva.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: