ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.09

Ακόμη μια δίκη της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας

Στις 10-12-2009, την προηγούμενη Πέμπτη, έγινε ακόμη μια δίκη της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας.

Ο Δημοσιογράφος της εβδομαδιαίας εφημερίδας Βέροιας, Αργυρίου Φώτης, κατήγγειλε στο Δασαρχείο και τον Εισαγγελέα, «πλήθος παρανομιών» από μέρους της Ομάδας. Δηλαδή ότι, παράνομα και αυθαίρετα κάνουν εδώ και είκοσι χρόνια περίθαλψη των άγριων πουλιών και ζώων. Ακόμη, τα κλουβιά και οι άλλοι βοηθητικοί χώροι της περίθαλψης, στερούνται άδειας. Όλα τα παραπάνω, τα αναπαρήγαγε με τον πλέον χυδαίο τρόπο, εδώ και χρόνια, δια του τύπου. Υπ ΄όψιν, ότι ο ίδιος δηλώνει, μέλος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας, καθώς και του Κέντρου Περίθαλψης της Αίγινας, της ΑΝΥΜΑ κλπ.

Οι δίκες ήταν δύο, με παρόμοιο αντικείμενο. Η μία, ως απαράδεκτη, δεν συζητήθηκε καν. Στην δεύτερη, η αθώωση ήταν ομόφωνη για την περίθαλψη και η ποινή για την μη ύπαρξη άδειας των πρόχειρων κλωβών, δέκα πέντε μέρες, πρός τρία ευρω την ημέρα. Δηλαδή, πρόστιμο σαράντα πέντε ευρω.

Μη δεχόμενοι ούτε μια ώρα ποινή, ασκήθηκε έφεση.

Είναι ενδεικτικό ότι μετά από είκοσι χρόνια εθελοντικής προσφοράς στην περίθαλψη και όχι μόνον, η δίκη να ήταν η μόνη φυσική συνέχεια. Συνέχεια και τακτική μιας Διοίκησης, που είναι το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό πρόβλημα. Διοίκηση με "συνεργάτες" και καλοθελητές ιδιώτες, για να ακυρώσουν κάθε μη ελεγχόμενο και ανεξάρτητο εθελοντή πολίτη.

Σε κάθε περίπτωση, καμία δίωξη δεν θα σταματήσει την εικοσαετή πολύπλευρη δράση της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας. Δράση στην πράξη και στην πρώτη γραμμή της προστασίας του περιβάλλοντος και της αξιοπρέπειας των πολιτών. Μακριά από κομματικές, οικονομικές, ή άλλες εξαρτήσεις.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνουν τον Θεό τους.
Είναι γνωστοί για όσα κάνουν.
Μια απο τις πλέον δυνετές οργανώσεις.