ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.09

Έρχονται επίπονα μέτρα


Μέτρα που θα πονέσουν και τα οποία δεν θα απέχουν πολύ από τις επιταγές της Κομισιόν προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της Συνόδου, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι «μπορεί να μην έχουμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού για να κόψουμε στο μισό τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, πλην όμως, θα υπάρξουν νέες πολιτικές».

"Είμαστε αποφασισμένοι για στροφή σε βιώσιμη υγιή οικονομία. θα αντιμετωπισουμε τα πρόβλημα, το οποίο είναι δικό μας και το διεθνές περιβάλλον απλώς το οξύνει. Το μεγαλύτερο έλλειμμα που έχει σήμερα η χώρα μας, το οποίο γεφυρώνουμε, είναι το έλλειμμα αξιοπιστίας σε διεθνές επίπεδο και στην ΕΕ που άφησε πίσω της η ΝΔ» συμπλήρωσε.

«Έχουμε συστημική διαφθορά, δεν μπορεί να προχωρήσει η οικονομία μας αν δεν χτυπήσουμε αλύπητα τη διαφθορά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου και έκανε λόγο για πελατειακή πολιτική και παρασιτική οικονομία, τονίζοντας ότι θα μπει τέλος στη σπατάλη του δημόσιου χρήματος, καθώς όπως είπε «αυτή δημιούργησε την ανομία και την αυθαιρεσία».

Η κυβερνητική πολιτική, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, θα κινηθεί σε τρεις άξονες: Ενίσχυση και τόνωση της οικονομίας, νοικοκύρεμα του δημόσιου τομέα, στροφή στην πράσινη οικονομία.

«Δεν ήρθαμε για να γκρεμίσουμε το κοινωνικό κράτος, αλλά για να το στήσουμε. Ήρθαμε για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα του ελληνικού λαού να μην είναι έρμαιο των πιστωτών», συμπλήρωσε.
Ισοτιμια

Δεν υπάρχουν σχόλια: