ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.09

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ...... "ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ"


Η διάλυση και η απαξίωση του ΛΣ είναι γεγονός.
Ο Υπ ΠΡΟΠΟ κύριος Χρυσοχοίδης ανέθεσε σε άσχετους να οργανώσουν το νέο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος και το νέο οργανόγραμμα του.
Ο νέος Αρχηγός ΛΣ πειθήνιο όργανο του Υπουργού ανέλαβε μια θέση προκειμένου να μεγαλουργήσει δια της απόλυτης σιωπής του για τις άτοπες πρωτοβουλίες του Υπουργού του. Ενώ ο κύριος Χρυσοχοίδης ανέθεσε στους απόστρατους στεριανούς της ΕΛ.ΑΣ. να οργανώσουν το Λιμενικό Σώμα και η κίνηση του αυτή δηλώνει κάθετα την αρνητική άποψη που έχει για τους ένστολους λιμενικούς , οι Ανώτατοι του Σώματος σιωπούν.
Σαν να μην έφτανε αυτό το συνδικαλιστικό όργανο των Λιμενικών ΠΕΠΛΣ αντί να εναντιωθεί στις συμπεριφορές και στην καταφανή διάθεση του Υπουργού , κατέθεσε ευχολογικές "προτάσεις" προκειμένου συνεισφέρει στην αναδιάρθρωση του Σώματος μη λαμβάνοντας υπόψιν της την ΖΗΜΙΑ που θα επιφέρουν τόσο στους ίδιους όσο και στους συναδέλφους τους που αλίμονο, τους ψήφισαν για να τους εκπροσωπούν.

Οι πληροφορίες θέλουν το συνδικαλιστικό όργανο της ΠΕΠΛΣ να έχει εισηγηθεί την αποκοπή του Σώματος από τον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα . Αυτό θα επιφέρει αλλαγές με την μορφή ντόμινο οι οποίες όμως θα αποκόψουν και τα κεκτημένα του προσωπικού του ΛΣ. Η αποκοπή από τον ΣΠΚ θέτει αυτόματα και το ΛΣ εκτός του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού, όπου αποτελεί και τον κύριο ασφαλιστικό φορέα του Λιμενικού Σώματος.
Επιπλέον οι "νουνεχείς" Λιμενικοί συνδικαλιστές με τις "φαεινές" ιδέες τους ζήτησαν την αποκοπή του ΛΣ από τον Οίκο Ναύτου , ΝΑΤ, κ.λ.π. ως "αναρμόδιοι" του αντικειμένου του ΛΣ παραβλέποντας? ότι από τα "πάρεργα" εισπράττεται για τα έξτρα ταμεία του Σώματος ένα ουκ ευκαταφρόνητο ποσό το οποίο αποδίδεται με την μορφή μερίσματος στα στελέχη ΛΣ που συνταξιοδοτούνται
.
Οι πληροφορίες θέλουν τους "εκπροσώπους" συνδικαλιστές μετά την γκάφα τους να έχουν αλλάξει στάση αλλά στα πλαίσια των "ήπιων" τόνων αφού μια έντονη αντίδραση τους θα τους έθετε υπόλογους και ανεπαρκείς να εκπροσωπούν τους συναδέλφους τους.


Κύριοι συνάδελφοι οι τύχη του Σώματος είναι στα χέρια μας. Μην παραπλανάσθε από τους επίδοξους ένστολους "εργατοπατέρες". Ευχολογούν και παράλληλα τρέμουν. Το νέο αίμα του ΛΣ θα είναι καταδικασμένο στην περίπτωση που τα ανωτέρω τελεσθούν.
Ερήμην σας δεν πρέπει να παρθούν αυτές οι αποφάσεις.
Η ΠΕΠΛΣ θα είναι υπόλογη σε όλους σας εάν τα ασφαλιστικά σας κεκτημένα αλλοιωθούν Από την ηγεσία μην περιμένετε τίποτα.
Τόσα χρόνια το παιχνίδι στον 5ο όροφο του τέως Υπουργείου είναι το ίδιο και μάλιστα στημένο πόσο μάλλον τώρα που ο νέος Αρχηγός βλέπει την απαξίωση και την συρρίκνωση του Σώματος και μιλά για την ανύπαρκτη ακτοφυλακή, όταν για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος τόσο του Υπουργού ΠΡΟΠΟ όσο και του Αρχηγού , το ΛΣ θα χρειαστεί προ υπολογισμό ανάλογο του ΥΕΘΑ και δεν αισχύνονται να το εξαγγέλλουν ειδικά τώρα εν μέσω οικονομικής κρίσης που οι περικοπές είναι το πρώτο μέλημα για την ορθοπόδηση των κρατικών ταμείων.

Με εκτίμηση και αγωνία .....
βαθμοφόρος ΛΣ ... ευδόκιμα έτοιμος για αποστρατεία .
====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ¨ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επώνυμο δεν έχεις δίκλαρε; Η τρέμεις να το αποκαλύψεις;

Μάθετε επιτέλους εσείς οι ένστολοι, που μασάτε με "εκατό μασέλες" από παντού,( ακόμα και όταν αποστρατεύεστε!!!! ) να διεκδικείτε τα δικαιώματά σας επώνυμα και όχι υπογείως.....

Οι επώνυμοι = Έντιμοι!!!

Και οι έντιμοι λιμενικοί - με το φανάρι του Διογένη σας αναζητώ - δεν φοβούνται τίποτα και κανέναν. Μόνον τότε θα σας παραδεχθώ. Μόνον τότε θα ξαναπιστέψω στην εντιμότητά σας και τον αγώνα σας.

Σήμερα που το ψάρι "βρωμοσκυλάει" από την κεφαλή και που φοβάται "ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη," ποιός από σας όλους τολμάει να υψώσει το ανάστημά του, όταν η "καμπούρα" σας είναι γεμάτη ανομοίματα και ο ένας γνωρίζει τα άπλυτα του άλλου;

Ποιός τολμά να πει τον διπλανό του κλέφτη, χωρίς φόβο ότι θα βγούν και τα δικά του τα άπλυτα στην φόρα;

Εγώ έπρεπε να ήμουνα στην θέση του Χρυσοχοίδη και τότε θα καταλαβαίνατε "ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ".....

Φερμουάε "ΖΑΜΑ" λοιπόν σε κάθε ανώνυμο, μια και στο σώμα του λιμενικού, ο

Ανώνυμος = ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!!!!

καπ.Γιάννης Εμμ.Νομικός

Ανώνυμος είπε...

κυριε Νομικέ .... προσωπικά καταλαβαίνω την πικρία σου. Έχω διαβάσει κατα καιρους τις θέσεις σου στην παρούσα σελίδα αλλά και την γνώση σου στο θέμα ναυτιλία και λιμανιάτικα στο θέμα υπουργειο ναυτιλίας (τεως).
όμως πέπει κατ εμε να παρω θέση στο εν λόγο άρθρο του ανώνυμου συναδέλφου
διότι έχει επόλυτο δίκιο για τα αναφερόμενα. το ΛΣ απαξιώνεται και φταίνε σίγουρα και οι ηγετες συναδελφοι μου. ομως δεν ειναι μονον αυτοι στο σωμα ειμαστε και ολοι εμεις που παραμενουμε ανωνυμοι για ευνοητους λόγους αφου η επωνυμια θα κατεστρεφε την ζωη μας αλλά δουλευουμε και εντιμα.
οσο για το δικλαρος που λετε οτι ειναι ο συναδελφος που εγραψε το αρθρο προσωπικα πολυ αμφιβαλω γιατι εαν ηταν στην πραγματικοτητα τοτε θα ειχα την ελπιδα οτι κατι μπορει να γινει
ευχαριστω και συγνωμη

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε,
Το ότι το Λ.Σ απαξιώνεται και ότι γι' αυτό φταίνε οι ηγέτες συνάδελφοί σας, με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνο ότι φταίνε οι "ηγέτες" συνάδελφοί σας.

Κάτι που επισημαίνω,κάνοντας αναφορά στό ότι "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι."

Δεν μπορώ να διανοηθώ όμως ότι εφ' όσον είσθε πολλοί- ως ισχυρίζεσθε - οι αδιάφθοροι, γιατί δεν ξεσηκώνεστε και δεν ξεφωνίζετε τα κακώς κείμενα;

Τι φοβάσθε; Δεν μπορεί κανένας να σας κουνήσει, όταν είσθε ενωμένοι και αντιδράτε σαν "μία γροθιά."

Μην σκύβετε το κεφάλι. Ορθώστε το ανάστημά σας, ξεφωνίστε τα λαμόγια και να είσθε σίγουροι ότι μόνον τότε θα δικαιωθεί ο αγώνας σας.

Είμαστε πολλοί που παρακολουθούμε τα γεγονότα και θα αντιδράσουμε ανάλογα.

Πολίτες (ναυτικοί),δικηγόροι, δημοσιογράφοι,αλλά και λίγοι - δυστυχώς - "έντιμοι" απόστρατοι.

Διαφορετικά, είσθε καταδικασμένοι....και θυμηθείτε αυτό που σας λέω.

Κοντά σας, στο πλευρό κάθε έντιμου πολίτη και λιμενικού και εγώ και αρκετολι των προαναφερομένων.

καπ.Γιάννης Εμμ.Νομικός

Υ.Σ. - Στην διάθεσή σας να τα πούμε και από κοντά.(τηλ. 6947692453 )