ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.12.09

Economist: Όνειρο απατηλό η “πράσινη” Αθήνα!

thuΗ Κοπεγχάγη είναι η πιο “πράσινη” πόλη μεταξύ 30 ευρωπαϊκών μητροπόλεων που υποβλήθηκαν στο οικολογικό τεστ που έγινε για λογαριασμό της γερμανικής εταιρείας Siemens, ενώ η Αθήνα κατατάσσεται στην 22η θέση και το Κίεβο στην τελευταία. Η πρωτεύουσα της Δανίας πήρε 87,31 πόντους, ενώ η Αθήνα 53,09 και το Κίεβο μόλις 32,33 σύμφωνα με την έρευνα που έγινε από το Economist Intelligence Unit (EIU), μία εταιρεία ερευνών του βρετανικού περιοδικού The Economist, και δημοσιεύθηκε σήμερα στο περιθώριο της διεθνούς Διάσκεψης για το Κλίμα που γίνεται στην Κοπεγχάγη.

Πιο “πράσινες από εμάς οι “μητροπόλεις” του ευρωπαϊκού καπιταλισμού

Η Στοκχόλμη (86,56), το Οσλο (83,98), η Βιένη (83,34) και το Αμστερνταμ (83,03) βρίσκονται αμέσως μετά την Κοπεγχάγη στην κατάταξη που λαμβάνει υπόψη 30 δείκτες, που βασίζονται σε επίσημα στοιχεία, μεταξύ αυτών η ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που εκλύεται στην ατμόσφαιρα από τους κατοίκους της κάθε πόλης, το ποσοστό ανακύκλωσης, η χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς και η περιβαλλοντική πολιτική των δήμων. Το Βερολίνο βρίσκεται στην 8η θέση (79,01), ακολουθούν οι Βρυξέλλες (78,01), το Παρίσι (73,21) και το Λονδίνο (71,56).

Κάτω από την Αθήνα βρίσκονται το Ταλίν (52,98), η Πράγα (49,78), η Κωνσταντινούπολη (45,20), το Ζάγκρεμπ (42,36), το Βελιγράδι (40,03), το Βουκουρέστι (39,14) η Σόφια (36,85) και το Κίεβο.-

τα πραγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: