ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.09

ΠΕΡΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ....., ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Ποιος κοροϊδεύει ποιόν?

Η κυβέρνηση Παπανδρέου ερχόμενη στην εξουσία ανέτρεψε κατ αυτήν τα "πάγια".
Με την έλευση της στην εξουσία μεταρρυθμίστηκαν κατ όνομα τουλάχιστον μια σειρά από οργανισμούς οι οποίοι έφεραν τον προσδιορισμό ως "Εθνικό".
Θεωρούμε καλόπιστη αυτή την πρωτοβουλία και δεν θα αναπτύξουμε περαιτέρω την "αφαίρεση" του ΕΘΝΙΚΟΣ .

Ερχόμενοι όμως στην στην διάλυση του Υπουργείου Ναυτιλίας και στον διαμοιρασμό αυτού σε δύο Υπουργεία με τον ΠΔ έκτρωμα 189/2009 .... και συνυπολογίσουμε και την διαπίστωση του ίδιου του Πρωθυπουργού ότι να εγχείρημα αποτελεί πειραματισμό με ότι συνεπάγεται αυτό και ειδικά στην οικονομία αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν τις βαρύγδουπες άτοπες εξαγγελίες (λόγο πενίας της χώρας) του κυρίου Χρυσοχοίδη ότι πρόκειται το Λιμενικό Σώμα να το "κάνει" μια Σύχρονη Ακτοφυλακή μας δημιουργείται η κατασταλαγμένη πλέον άποψη ότι οι κυβερνώντες και ειδικά ο Υπ. ΠρτΠο δεν ξέρουν "που πάνε τα τέσσερα".

Είναι εξόφθαλμη η άγνοια του Υπουργού κυρίου Χρυσοχοίδη όταν έστω και αν θεωρήσουμε ότι διακατέχεται με θετική την πρόθεση για την δημιουργία Ακτοφυλακής να αναθέτει την ανασύνταξη και την οργάνωση του ΛΣ σε απόστρατους της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με το αντικείμενο αλλά και τις ιδιαιτερότητες τόσο της Θαλάσσιας νομοθεσίας όσο και του "υγρού" στοιχείου.

Πέραν αυτού όμως αποτελεί
μέγα κοροϊδία το γεγονός ότι η δημιουργία Ακτοφυλακής όπως έχει εξαγγείλει ο κύριος Χρυσοχοίδης προϋποθέτει τεράστιο οικονομικό κόστος για την απόκτηση τόσο των απαιτούμενων επιχειρησιακών μέσων όσο και την αύξηση του έμψυχου δυναμικού ούτως ώστε να ανταποκριθεί στο έργο της.

Από το τελευταίο και μόνον ανακύπτει ότι όλα τα μεγαλοστόμος εξαγγελλόμενα δια στόματος Χρυσοχοίδη απευθύνονται στην κοροϊδία
.

Αν σκεφθεί κανείς ότι η απελθούσα κυβέρνηση Καραμανλή παρέδωσε ένα ΛΣ κατακρεουργημένο αφού δεν διέθεσε πρακτικά κανέναν προϋπολογισμό για την συντήρηση των ήδη υπαρχόντων Πλωτών μέσων του ΛΣ με αποτέλεσμα πέραν του 50% των σκαφών να είναι ακινητοποιημένα
πως μπορεί ο κύριος Χρυσοχοίδης να εξαγγέλλει την Δημιουργία Ακτοφυλακής όταν ακόμα και σήμερα έχει αφήσει τον στόλο του ΛΣ στην τύχη του και ακινητοποιημένο?

Ο κύριος ΝΑΣΙΑΚΟΣ όταν ήταν στο τέως ΥΕΝΑΝΠ και παρά του κυρίου Βουλγαράκη και αφού λάμβανε άμεση γνώση των 'απωλειών" τι συμβούλευε? ότι θα "συμβουλέψει' και τώρα τον κύριο Χρυσοχοίδη!!

Η κατάσταση είναι θλιβερή! και παράλληλα επικίνδυνη. Είναι περίεργη η πολιτική της "απαξίωσης" που ακολουθεί ο κύριος Χρυσοχοίδης. Το συμπέρασμα είναι κάθετο και ενισχυμένο όταν ο τέως υπουργός Ναυτιλίας κύριος Παπουτσής ερωτώμενος σχετικά για το πειραματικό "εγχείρημα της διάλυσης του ΥΕΝΑΝΠ και του ΛΣ" απάντησε αινηγματικά "δεν ρωτήθηκα για την διάλυση του ΥΕΝΑΝΠ"

Το ΛΣ όπως έχουμε τονίσει από την σελίδα αυτή είναι το μοναδικό Σώμα Ασφάλειας της χώρας που έχει άμεση σχέση με την
εξωτερική πολιτική της. Ήδη η έλλειψη επιχειρησιακών μέσων αλλά και ο διαμοιρασμός του σε δύο φορείς ΠΡΟΠΟ και ΥΠΟΑΝ εκτός των δυσπραγιών που έχουν ανακύψει έχουν αποδυναμώσει τον ρόλο του.
Το υπερευαίσθητο της ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ στο Αιγαίο και το οποίο είναι αρμοδιότητα του ΛΣ έχει τραυματισθεί σοβαρά , όχι μόνον λόγω των ελλείψεων του Σώματος και τις μέχρι τώρα εφαρμοζόμενης πολιτικής αλλά και των αναρμόδιων που τέθηκαν ως επικεφαλείς από τον Υπ ΠΡΟΠΟ για να χειριστούν θέματα στα οποία δεν είναι αρκετή μόνον η εξειδίκευση αλλά και η εμπειρία.

Ενώ ο "εχθρός" είναι προ των πυλών του Αιγαίου ,η κυβέρνηση Παπανδρέου ενώ διαπιστώνει τον "πειραματισμό"
σιωπά και αφήνει τον Υπ ΠΡΟΠΟ με καβαλημένο το καλάμι του να προχωρά στο ανοσιούργημα του διακυβεύοντας το Αιγαίο στο να διαμοιραστεί.
Το κόμμα των "γκρίζων ζωνών" επιδίδεται για άλλη μια φορά σε "πράξεις" επικίνδυνες για τα εθνικά κεκτημένα και την εθνική ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: