ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.09

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΥΠΟΨΙΑ" ...ΟΛΑ "ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ"

Τελικά δεν ήταν κινδυνολογία γιατί η υποψία μας επαληθεύθηκε. Ότι δηλαδή η σχετική διάλυση του τέως ΥΕΝΑΝΠ και το "σπάσιμο" αυτού σε δύο άλλα Υπουργεία το Οικονομία και το Υπ ΠΡΟ.ΠΟ ...έγινε με προδιαγραφές "υπογραφών στο Πόδι".

(Σχετικά θέματα εδώ)
Με το Π.Δ.189/2009 ΦΕΚ 221Α' (άρθρο 4 πργ. 4 και άρθρο 10), .......

Π.Δ.για το τεως υενανπ

....διαπιστώνεται ότι σχεδόν όλες οι ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ υπάγονται πλέον στο ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Αυτό σε πρώτη φάση δεν είναι κατ ανάγκην κακό ...... (θα επανέλθουμε βέβαια σε αυτό γιατί η διάλυση του ΥΕΝΑΝΠ μας "μυρίζει" πολύ άσχημα , και θεωρούμε ότι ο λόγος διάλυσης του δεν ήταν στα πλαίσια του "ευέλικτου" σχήματος για την ορθή διακυβέρνηση Παπανδρέου)....
αλλά εκ του τετελεσμένου αναδυκνείεται η προχειρότητα των αποφάσεων.

Και αυτό γιατί .... μαζί με τις αρμοδιότητες που παίρνει πλέον το Οικονομίας ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ και τα ΟΡΓΑΝΑ που τις ασκούν δηλαδή τα καθήκοντα θα ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΣ το οποίο εκ του ΠΔ υπάγεται πλέον προς στο Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ

ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ .......
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η "ΕΥΕΛΙΚΤΗ" ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΕΝΑΝΠ.... (ελπίζουμε να μην συμβαίνει το ίδιο στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ)......ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΚΝΗ ΚΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ.....
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΕΝΑΝΠ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ "ΜΠΑΓΙΟΚΟ"..... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ "ΜΥΡΩΔΙΑ" ΚΑΝΕΝΑΣ?????

ΣΣ: ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: