ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.09

"Ρόφημα έλληνα γιατρού κόβει την πείνα!"



Ένα πανίσχυρο όπλο κατά της παχυσαρκίας ανέπτυξαν ένας Ελληνας ερευνητής και η ομάδα του σε πανεπιστήμιο της Βρετανίας.
Πρόκειται για ρόφημα που κόβει την πείνα για έξι ολόκληρες ώρες και με τον τρόπο αυτό κάνει πιο εύκολο τον αγώνα του αδυνατίσματος.
Ο δρ Φώτης Σπυρόπουλος, καθηγητής στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ, πόνταρε σε μια κοινή πρόσθετη ουσία που χρησιμοποιείται ως πυκνωτικό μέσο στα τρόφιμα, κυρίως στις σάλτσες και τα παγωτά.
Πρόκειται ουσιαστικά για το πρόσθετο Ε 418, γνωστό και ως κόμμι τζελάν. Ο Ελληνας επιστήμονας μετέτρεψε το συστατικό αυτό -στην αρχική του μορφή μοιάζει με κόλλα- σε υγρό, το οποίο μετά την κατάποσή του αντιδρά με τα γαστρικά υγρά, μετατρέπεται σε ζελέ και χρειάζεται έξι ώρες για να διασπαστεί. Στο διάστημα αυτό προσφέρει ένα έντονο αίσθημα κορεσμού και όλα αυτά χωρίς καμία θερμίδα!
Τώρα η ερευνητική ομάδα του δόκτορα Σπυρόπουλου πιστεύει ότι αν προσθέσει στο διάλυμα αυτό κάποια θρεπτικά συστατικά, θα αποτελεί όχι μόνο το πιο διαιτητικό ποτό, αλλά και το πιο υγιεινό. «Θεωρούμε ότι πρόκειται για μια λαμπρή ιδέα καθότι είναι πολύ απλή.
Το διάλυμα που αναπτύξαμε εκμεταλλεύεται τη φυσική διαδικασία πέψης του οργανισμού για να μετατρέπεται από μόνο του σε ζελέ, έτσι ώστε να προσφέρει ένα αίσθημα κορεσμού και έπειτα να διασπάται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δρ Σπυρόπουλος. «Τώρα προσπαθούμε να το τελειοποιήσουμε έτσι ώστε να απελευθερώνει αργά την ενέργειά του για να κάνει το στομάχι να νιώθει γεμάτο, αλλά και να παρέχει την ενέργεια που έχει ανάγκη το σώμα».
Το πλεονέκτημα του εν λόγω ροφήματος είναι ότι στερεοποιείται μέσα στο στομάχι και προσφέρει ένα παρατεταμένο αίσθημα πληρότητας, ενώ στη συνέχεια διασπάται με παρόμοιο ρυθμό όπως το φαγητό.

Όσο βρίσκεται στο στομάχι καταστέλλει την όρεξη και μειώνει την επιθυμία για σνακ και μη υγιεινά τρόφιμα. Η ερευνητική ομάδα υπολογίζει ότι το νέο αυτό όπλο στον αγώνα του αδυνατίσματος θα είναι έτοιμο για βιομηχανικές δοκιμές μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

απολίτιστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: