ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.09

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Βέτο τη Κυριακής, το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο, δήλωσε τα εξής:

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Βέτο της Κυριακής, συμφερόντων του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία μου έτσι ώστε να προσβάλει βάναυσα και κατά τρόπο ενσυνείδητο και οργανωμένο την τιμή μου ως πολιτικού προσώπου. Η εφημερίδα θα ισχυρισθεί ίσως ότι δεν αναφέρεται σε μένα, αλλά στον ογδοντάχρονο πατέρα μου που είχε την ατυχία να συναλλάσσεται με το ελληνικό δημόσιο και να αγωνίζεται επί χρόνια για την εκτέλεση αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων.
Όλα όμως αυτά είχαν γίνει αντικείμενο τηλεοπτικής εκπομπής του κ. Τριανταφυλλόπoυλου, συμπτωματικά στις 19 Ιανουαρίου 2009, την ημέρα που ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ έδινα στη Βουλή τη μάχη για την συγκρότηση της εξεταστικής επιτροπής για το Βατοπέδι. Τότε παρενέβην στην εκπομπή και εγώ ο ίδιος, τονίζοντας ότι θα διερευνήσω πλήρως το ζήτημα για το οποίο δεν είχα ως τότε ενημέρωση, πράγμα που έκανα ενημερώνοντας και τον κ. Τριανταφυλλόπουλο.
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ



ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Το ποιόν του κατ επάγγελμα έμμεσου εκβιαστή ταρζάν είναι πέραν από γνωστό. Τι να περιμένει κανείς από το μόνιμα εν τρικυμία κρανίο του μπίζνεσμαν δημοσιογράφου ...ο θεός να τον κάνει.... όταν η αποκάλυψη αποτελεί για τον ίδιο το μέσον για την "επιτυχία" των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του? πόσο δε μάλλον όταν ο ίδιος ουκ ολίγες φορές έχει φέρει στο φως σωρεία πλαστών αποκαλύψεων προκειμένου διατηρεί το όνομά του στην ταμπέλα της show business

Δεν υπάρχουν σχόλια: