ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.09

Στιβαρά το κόμμα στα χέρια του ο ΓΑΠ, ή ανοησίες επαγγελματιών διαφημιστών που προσφέρουν κακές υπηρεσίες;


Με Δελτίο Τύπου η κυρία Νταλάρα-Ραγκούση μας ενημερώνει ότι αποφάσισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε ποια επιτροπή της βουλής θα συμμετέχει.


Είμαστε σίγουροι ότι δεν έκανε η ίδια το δελτίο τύπου και περισσότερο πως ούτε το έχει διαβάσει.

Δεν δικαιολογείται αλλιώς αυτό το ατόπημα.


Ο ή οι συντάκτες του δελτίου τύπου της κυρίας Νταλάρα-Ραγκούση, δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πιθανότατα να είναι επαγγελματίες διαφημιστές κι όχι συνεργάτες πολιτικού και μάλιστα σοσιαλιστικού κινήματος.


1. ΚΑΝΕΝΑΣ αρχηγός κόμματος δεν ασχολείται με το που τοποθετεί ο εκάστοτε πρόεδρος της βουλής τους βουλευτές. Οι όποιες προτιμήσεις του βουλευτή έχουν εκφραστεί στον Χρήστο Παπουτσή (Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ).


2. Αρνούμαστε να δεχθούμε ότι η κυρία Νταλάρα-Ραγκούση ζήτησε ή έκανε παρέμβαση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για να μπει στις συγκεκριμένες επιτροπές. Πρόκειται για εφεύρημα των συνεργατών της και θίγουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.


Επειδή συναντήσαμε την νεοεκλεγμένη βουλευτή και την εκτιμήσαμε, στην εκδήλωση για την παρουσίαση των ποιημάτων του Βάσου Λυσσαρίδη, θα συνιστούσαμε ψυχραιμία…


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Στις επιτροπές Μορφωτικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων συμμετέχει η Άννα Νταλάρα

Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργου Παπανδρέου, που κοινοποιήθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, η Βουλευτής Β’ Αθήνας Άννα Νταλάρα συμμετέχει στις εξής Κοινοβουλευτικές Επιτροπές:

1. Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων
2. Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων
3. Συμβούλιο Ευρώπης ως Αναπληρωματικό Μέλος
4. Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση ως Αναπληρωματικό Μέλος

Τελικά είπαμε να υπάρξει συγκεντρωτική εξουσία, αλλά ΟΧΙ και ο ρόλος του Χρήστου Παπουτσή διακοσμητικός; Τελικά όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον αρχηγό, εκφράζονται δια του αρχηγού και οι άλλοι απλά ενημερώνονται. . .

Αν λειτουργούσε το κόμμα με δημοκρατικές διαδικασίες, αυτού του είδους οι παλαιοσταλινιστικές αντιλήψεις (όλα σε έναν) θα πέρναγαν ως νεωτερισμοί συγχρόνου αρχηγού κόμματος;

Η ανανέωση καλή είναι με τους νέους βουλευτές, αλλά μην τους εγκιβωτίζουμε στη χαρά της άγνοιάς τους... εκτός και εάν το Δελτίο Τύπου είχε σκοπό την ενημέρωση και μόνον...

Νάσος.
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: