ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.09

ΠΑΣΟΚ & ΝΔ ... ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ..... ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!


Κινητικότητα για λύση στο Σκοπιανό το 2009
Παρέμβαση των ΗΠΑ στην ΠΓΔΜ για όνομα και ζητήματα αλυτρωτισμού. Στο τραπέζι το όνομα Δημοκρατία της Β. Μακεδονίας

Μιχαλης Ιγαντιου
Πληροφορίες για «κλείσιμο» του Σκοπιανού, σε σύντομο χρονικό διάστημα και οπωσδήποτε πριν από το τέλος του έτους, κυκλοφόρησαν επίμονα τις τελευταίες 48 ώρες στην αμερικανική πρωτεύουσα................ ........Σύμφωνα με πληροφορίες, η Aθήνα εξήγησε σε όλους τους ενδιαφερομένους πως η ονομασία πρέπει να είναι μία και μοναδική για όλες τις χρήσεις και ανεπίσημα -εν αναμονή της διευκρίνισης της στάσης των Σκοπίων- έστρεψε την προσοχή στην τελευταία πρόταση του κ. Nίμιτς. O μεσολαβητής πρότεινε την ονομασία «Δημοκρατία της Bόρειας Mακεδονίας», η οποία καλύπτει τις ανησυχίες της Aθήνας. Δηλώθηκε ότι η ονομασία αυτή αποτελεί την υστάτη υποχώρηση της ελληνικής κυβέρνησης, με την οποία συμφωνεί και το κόμμα της Nέας Δημοκρατίας.
ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΔΩ
===============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Πάρτε το απόφαση ΘΑ είμαστε "πατριώτες" με τους γιαλαντζί Βόρειους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!! Τέρμα η πλάκα!!! Καλά, με το όνομα τα βρήκαμε, άντε και με την ονομασία για όλες τις χρήσεις ,....όμως......εκείνα τα "βιβλία" και η "εγκυκλοπαίδεια" και το Πανεπιστήμιο σταύλος που διδάσκει ότι οι Σλάβοι είναι απόγονοι των Μακεδόνων τι θα γίνουν? ...έχει προβλεφθεί η κατάργηση όλων εκείνων των θεμάτων που καπηλεύονται την Ελληνική Ιστορία? ή μήπως και η Ιστορία είναι κάτι σαν την ΣΗΜΑΙΑ............ που θα την πάρει ο αέρας?

Δεν υπάρχουν σχόλια: