ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.09

Οι γλείφτες και οι ρουφιάνοι επιβιώνουν σ’ αυτόν τον κόσμο!


Σήμερα στο πρωινό του MEGA και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργου Οικονομέα, έκανε την εμφάνιση του ο κρατικοδίαιτος Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος εκθείαζε το έργο του Παπανδρέου, σε ότι αφορά τους Γενικούς Γραμματείς, ενώ παράλληλα υπερασπιζόταν με σθένος τον νέο Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργο Δημήτραινα! Μάλιστα το γλείψιμο του υβριστή του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, δεν είχε τελειωμό καθώς στο «παραλήρημα» του θυμήθηκε τις αρχές της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το 1981, χαρακτηρίζοντας το πολύ καλό!
Οι ρουφιάνοι και οι γλείφτες θέλουν από κάπου να πιαστούν και ρίχνουν άγκυρες στο ΠΑΣΟΚ!
Το ίδιο έκανε και ο επικοινωνιολόγος του δημάρχου Κομοτηνής, Άγγελος Λάσκαρης, ο οποίος αν και είναι μέλος του Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και η ΜΚΟ του επί κυβερνήσεων ΝΔ ήταν από τις καλύτερες χρηματοδοτούμενες χωρίς να παράγει κάτι το ουσιαστικό, παρά ταύτα το Σάββατο το μεσημέρι στο κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ (πρόγραμμα Αθηνών) μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα κυβέρνηση. Βέβαια δήλωσε και «στρατηγικός επικοινωνιολόγος» και σχολίασε και τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της ΝΔ!!!
Α ρε που κατάντησε ο κόσμος!
piazza

Δεν υπάρχουν σχόλια: