ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.09

ΑΓΩΓΗ...400 ΔΙΣ $ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Γράφει ο/η Greek American News Agency

‘Ερευνα: Δέσποινα Συριοπούλου

Τρείς απλοί ΕλληνοΚύπριοι η Μαρούλα Τουμάζου, ο Νικόλαος Καντιλάρης κάτοικοι της Βόρειας καταχόμενης Κύπρου και ο Μιχάλης Τουμάζος από την πολιτεία Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ τόλμησαν να κάνουν αυτό που θα έπρεπε να είχαν κάνει νωρίτερα κάθε Κυπριακής καταγωγής Αμερικανός πολίτης που ζει και έχει δικαίωματα στις ΗΠΑ. Κατέθεσαν αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο εναντίον της Τουρκικής δημοκρατίας διεκδικώντας σε πρώτη φάση ελάχιστη αποζημίωση ύψους 400.000.000.000$ για τις ζημιές που υπέστησαν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους διαχρονικά από την εισοβολή του Αττίλα το 1974 μέχρι και σήμερα στην σημερινή κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο!

Την αγωγή κατέθεσε στην Ουάσιγκτον στο ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ για λογαριασμό των παραπάνω ΕλληνοΚυπρίων ο Κυπριακής καταγωγής Άθαν Τσιμπίδης ο οποίος μέσω του πρακτορείου μας κάλεσε κάθε Κυπριακής καταγωγής πολίτη που ζει σε όλο τον κόσμο και έχει υποστεί ζημία από την συνεχιζμόνενη Τουρκική εισβολή και κατοχή να συνυπογράψει την αγωγή αυτή εναντίον της Τουρκίας με βάση την νομική διαδικασία «Class action»* η οποία επιτρέπει σε κάθε ένα πολίτη που έχει ένομο συμφέρον να προστεθεί εκ των υστέρων σε μια αγωγή προκειμένου να δυναμώσει η προσπάθεια αυτή εναντίον της Τουρκίας.

Βασικό επιχείρημα στο σκεπτικό της αγωγής που καταθέτουν οι τρεις Κύπριοι, εκτός των άλλων ομοσπονδιακών νόμων και αποφάσεων της γερουσίας και του Κογκρέσου που παραθέτουν στην αγωγή οι εγκαλούντες επικαλούμενοι την παραβιάση τους στις ΗΠΑ βασίζεται κυρίως σε προηγούμενη απόφαση της 4ης Σεπτεμβρίου του Κογκρέσου του 1961 βάση της οποίας απαγορεύεται, η αποστολή στρατιωτικής και μη στρατιωτικής βοήθειας που δίδεται σε άλλες χώρες, να χρησιμοποιείται για παραβίαση των κανόνων διεθνούς δικαίου (παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατοχή και μαζική βία κτλ). Αυτή η απόφαση του Κογκρέσου είναι το γεγονός που δίδει το δικαίωμα αγωγής στους ενάγοντες αφού τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην εισβολή αλλά και σήμερα, στην συνεχιζόμενη κατοχή είναι αμερικανικής κατασκευής κάτι που απαγορεύει η παραπάνω απόφαση του Κογκρέσου.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΓΩΓΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΊΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟ ΣΕ ΚΆΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Στο κείμενο της αγωγής εισαγωγικά οι ενάγοντες δια του δικηγόρου τους κ. Άθαν Τσιμπίδη προκειμένου να τεκμπηριώσουν την ελληνικότητα του εδάφους άλλα και την διαδοχική κυριαρχία(από γενιά σε γενιά) των εναγόντων παραθέτουν συνοπτικά τα ιστορικά γεγονότα που αφορούν την μεγαλόνησο ξεκινώντας από την ιστορίατων 5000 ετών ΕλληνοΚυπριακού και Βυζαντινού πολιστιμού καταλήγοντας στα δραματικά ιστορικά γεγονότα που κατέληξαν στην εισβολή και κατοχή της 20ης Ιουλίου του 1974 από τον Τουρκικό Αττίλα!

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ (ΕΝΑΓΟΝΤΩΝ) ΤΡΙΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ

Οι ενάγοντες ζητούν:

1. Να αναγνωριστεί η αγωγή ως «class action» σύμφωνα με το FRCP 23

2. Ελάχιστη αποζημίωση ύψους 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων,

3. Ασφαλιστικά μέτρα για το ψευδοκράτος απαγορεύοντας την εκμετάλλευση των περιουσιών που ανήκουν στους ενάγοντες.

4. να καταβάλουν οι κατηγορούμενοι τα χρήματα που έχουν κερδίσει από το παράνομο εμπόριο.

5. Την καταβολή των εξόδων της δίκης και του δικηγόρου

6. Να αποδώσει το δικαστήριο, κατά την κρίση του, περαιτέρω δικαιοσύνη.

λεπτομέρειες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: