ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.09

Αντιπολιτευτικές υπερβολές;



Με γαργαλάει. Δεν μπορώ να κρατήσω ασχολίαστες κάποιες αναρτήσεις που χαρακτηρίζονται από μια αντιπολιτευτική διάθεση (καλώς) αλλά στηρίζονται σε γεγονότα που δεν μπορούν να την υποστηρίξουν (ικανώς και επαρκώς).

Παράδειγμα 1ο: Δεν χαρακτηρίζεις μια κυβέρνηση επικίνδυνη Στην αρχή σπάγαμε πλάκα. Τώρα άρχισαν να γίνονται επικίνδυνοι!!! Η μεταβολή στο ζήτημα αυτό δεν θεωρούμε ότι είναι τέτοιας βαρύτητας (σε σχέση με την άθλια οικονομική κατάσταση που παρέλαβε) ώστε να βιάζεσαι να χαρακτηρίσεις μια κυβέρνηση ότι είναι της πλάκας...... εξαιτίας της πιθανής αλλαγής σε ένα εισπρακτικού χαρακτήρα μέτρου που έχει να κάνει με αύξηση των εμμέσων φόρων σε καπνό κι αλκοόλ.

Παράδειγμα 2ο: Δεν μπορείς να εγκαλείς Υπουργό επειδή αποσπά από άλλη δημόσια υπηρεσία υπάλληλο στο Υπουργείο του. Αυτό τι είναι κυρία Μπατζελή; Ακόμη κι αν έχει συγγενική σχέση. Δεν έχει να κάνει με την αξιοκρατία. Αποτελεί απλώς μια μετάκληση υπαλλήλου που είναι συνήθης.

Παράδειγμα 3ο: Είναι περίεργο το ερώτημα σε ανάρτηση με τίτλο Γιατί να είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ και να πληρώνω; Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την απογοήτευση του Πασόκου και υποψήφιου βουλευτή του κινήματος καθώς αναφέρει. Και κυρίως δεν μπορούμε - κι αισθανόμαστε άσχημα γι' αυτό - να απαντήσουμε στα κύριο και αγωνιώδες ερώτημά του γιατί το έκανε. Και δεν μπορούμε επίσης να καταλάβουμε για ποιό λόγο είναι κακό να αναλαμβάνουν γενικοί γραμματείς κάποιοι που δεν "έτρεξαν" όπως ο συγκεκριμένος. Εκτός αν υπονοεί ότι - ενδεχομένως - τα δικά του προσόντα είναι υπέρτερα τα των καθηγητών (στην πλειονότητά τους) που κατέλαβαν τις θέσεις. Σε αυτήν την περίπτωση θα ηδύνατο η ανάρτηση να είχε τίτλο " η χαμένη αθωότητα της αξιοκρατίας" και θα έπρεπε να συνοδεύεται από ανάλογα στοιχεία.

Αντίλογος

activistis

Δεν υπάρχουν σχόλια: