ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.09

ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Γράφει ο/η Greek American News Agency

Του Δημήτρη Γεωργακόπουλου,

εκπαιδευτικού στο Σικάγο, Διευθυντή και εκδότη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ

Είναι γνωστός, σε όλους, ένδημους και απόδημους, ο αγώνας, που πραγματοποιούν οι Έλληνες γονείς, που διαβιούν στο εξωτερικό, για τη διατήρηση της Ελληνικής Γλώσσας, του Ελληνικού Πολιτισμού και της καλλιέργειας της συνείδησης των ελληνόπουλων (παιδιών τους), για να υπάρξει η συνέχεια και ο προορισμός, του Ελληνισμού. Στο πλευρό των γονέων και των παιδιών στέκεται ο εκπαιδευτικός. Στέκεται κοντά τους, με στοργή και με απέραντη αγάπη. Με το ηθικοπλαστικό και εθνικό του έργο γίνεται ο πλαστουργός των ψυχών, ο δημιουργός ανθρώπων και ο λαξευτής των συνειδήσεων.

Κανένα άλλο ανθρώπινο έργο δεν έχει ανθρωπιστικό περιεχόμενο σε τέτοια έκταση και σε τέτοιο βάθος. Κανένα άλλο ανθρώπινο έργο δεν αποβλέπει και δεν επιτυγχάνει, σε τέτοιο βαθμό, την καλλιέργεια του πνεύματος, την ψυχική ανάπτυξη και την ηθική εξύψωση του ανθρώπου, όσο το έργο του δασκάλου. Σε αυτό το λεπτό ανθρωπιστικό και εθνικό του έργο ο Εκπαιδευτικός και το Σχολείο θα πρέπει να έχουν συμπαραστάτες και αρωγούς, το Υπουργείο Παιδείας και τους Συντονιστές Εκπαίδευσης,οι οποίοι τοποθετούνται στο εξωτερικό,και είναι υποχρεωμένοι να συντονίζουν τα σχολεία, να ενδιαφέρονται για τις ανάγκες τους και να μην ασχολούνται με θέματα που δεν είναι στην αρμοδιότητά τους, όπως πράττει ο συντονιστής του Σικάγου.
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: