ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.09

ΑΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, Ε ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;




Μας λέει τώρα ξαφνικά ο κ. Παπακωνσταντίνου ότι δεν θα προχωρήσει το μέτρο της απόσυρσης αυτοκινήτων, επειδή δεν υπάρχουν λεφτά (προεκλογικά έλεγαν ότι "λεφτά υπάρχουν") και ότι το περιβαλλοντικό όφελος δεν είναι σημαντικό.

Κι εμείς ρωτάμε: 1) Αφού το κράτος δεν μπορεί να δώσει τα 1.500 ευρώ στους φτωχούς ανθρώπους για να αποσύρουν το αυτοκίνητό τους, άρα δεν μπορεί να δώσει και 20.000-25.000 ευρώ για κάθε νέο υβριδικό κρατικό αυτοκίνητο. Έτσι δεν είναι κύριε Παπακωνσταντίνου;

2) Αφού λέτε ότι είναι ασήμαντο το περιβαλλοντικό όφελος από την απόσυρση περίπου δύο εκατομμυρίων αυτοκινήτων (αυτή είναι η εκτίμηση του συνολικού αριθμόύ που θα αποσυρόταν ως το 2012), άρα πολύ πιο ασήμαντο θα είναι το όφελος από την απόσυρση των μερικών χιλιάδων κρατικών. Ε κύριε Παπακωνσταντίνου;

Άρα να θεσωρήσουμε βέβαιο ότι θα ακυρώσετε και την απόσυρση των κρατικών και την αγορά υβριδικών που έχετε ανακοινώσει. Διαφορετικά, όχι μόνο θα σας κυνηγά η διπλή εξαπάτηση που κάνατε τώρα στους πολίτες (το ΠΑΣΟΚ είχε πει ότι όχι μόνο θα συνέχιζε την απόσυρση αλλά θα την έκανε και συμφερότερη για τους πολίτες, με αποτέλεσμα πολλοί να περιμένουν και τώρα να χάσουν την ευκαιρία απόσυρσης) αλλά θα σας κυνηγά και ένα κολοσσιαίο σκάνδαλο. Αν ενώ κόψατε την απόσυρση των αμαξιών του λαού, τώρα συνεχίσετε την απόσυρση των κρατικών για να βολτάρετε με καινούρια υβριδικά, τότε θα είστε κατάπτυστοι στη συνείδηση ολόκληρου του λαού.


--
patriotikoslogos

Δεν υπάρχουν σχόλια: