ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.09

ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ...... ΤΙΣ "ΚΑΡΦΩΣΕ" Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ


Στην εκπομπή Πρετεντέρη ΑΝΑΤΡΟΠΗ ο Βαγγέλης Μειμαράκης "υπεραμύνθηκε" της "ιστορικής αλήθειας" όσον αφορά τους ισχυρισμούς του περί του "αποστάτη" ΣΑΜΑΡΑ. Η εκπομπή Ανατροπή έλαμψε δια της παρουσίας αλλά και της "ατάκας" Μειμαράκη. Αφού "έθαψε" στην κυριολεξία τον συνάδελφο του και που μέχρι πρότινος συγκυβερνούσαν μαζί από τις θέσεις που τους είχε ορίσει ο τότε Πρωθυπουργός Καραμανλής..... ερωτώμενος από τον Κ.Πρετεντέρη γιατί ΤΩΡΑ επιδίδεται σε τέτοια επίθεση εναντίων του ΣΑΜΑΡΑ ο κύριος Μειμαράκης απάντησε....." ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ... ΞΑΝΑ ΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ...ΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΆΝΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ"

Κατά τον κύριο Μειμαράκη η ενότητα επιτυγχάνεται λέγοντας ότι:
1. Ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 2. Ο Σαμαράς πλαστογραφεί την Ιστορία λέγοντας ότι "τίμησε το δάκρυ του Καραμανλή" και για αυτό έριξε την κυβέρνηση για το θέμα των Σκοπίων 3.Ο Σαμαράς εξήγγειλε την "διάλυση" των "παρεών" στο κόμμα και τα "πηγαδάκια" 4.Ο Σαμαράς δεν δικαιούται να μέμφεται την πολιτική μας στο Θέμα των Σκοπίων όταν ο τέως Πρωθυπουργός που τον επανέφερε στην ΝΔ έβαλε ΒΕΤΟ (ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΒΈΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.....ΒΕΤΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΩΣ ΒΕΤΟ αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία) 5. Ο Σαμαράς δημιούργησε κόμμα την ΠΟ.ΛΑ.και διέσπασε την ΝΔ .

Η κυρία Παπακώστα που συμμετείχε στο πάνελ με δύο ερωτήσεις ξεκάρφωσε τον Μειμαράκη 1. Βαγγέλη γιατί δεν έχεις την ίδια επιχειρηματολογία και για τον Νικήτα τον Κακλαμάνη που στήριξε την ΠΟΛΑ? 2.Εάν είχαμε ακολουθήσει τότε την πολιτική Μητσοτάκη..... ότι το θέμα του ονόματος για τα Σκόπια δεν θα το θυμάται κανείς μετά από 10 χρόνια σήμερα που Υποψήφια είναι η Μπακογιάννη που συμμετείχε στο ΒΕΤΟ με την Κυβέρνηση Καραμανλη θα αποκαταστούσατε την "ιστορική αλήθεια"???

ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΤΡΑΚΗΣ ...ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: