ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.09

Το ηθικό δίλημμα Ψωμιάδη είναι το κλειδί για την εκλογή νέου αρχηγού στη ΝΔ.


Το αν συνεχίσει να επιμείνει μέχρι τέλους, με την υποψηφιότητά του, είναι για αυτόν μία έντιμη στάση, αλλά με πολλά ερωτηματικά.
Αυτός που θα ευνοηθεί, ΔΕΝ θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Η πολιτική διαδρομή, του νομάρχη Θεσσαλονίκης, είναι μία πολυεπίπεδη συγκρότηση, από Ελ. Βενιζέλο έως τον τέως Βασιλιά. Ο ίδιος πανέξυπνος και εργατικός με ποντιακές ρίζες, κατόρθωσε να αναδειχθεί στο πολιτικό βίο αυτής της χώρας, όντας επιτυχημένος επαγγελματικά και μάλιστα αποδεδειγμένα αυτοδημιούργητος .

Από δημοτικός σύμβουλος ('82 και ΄86) επελέγη για πρώτη φορά, 3ος βουλευτής Θεσσαλονίκης. Η επιλογή από τον τότε αρχηγό της ΝΔ.

Την βουλευτική αυτή έδρα ο Ψωμιάδης την οφείλει εν πολλοίς στο πατέρα της Ντόρας.

Το τελευταίο καιρό ΔΕΝ χρειάζεται να γνωρίζεις καλά τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης, απλά αν δεις μέσα από την ευαίσθητη ματιά του το μεγάλο δίλημμα:

Παράταξη ή προσωπική υποχρέωση;

Μέσα από τα, κατά καιρούς αναγραφόμενα για τη ζωή του, βιογραφικά, ο "Πανίκας" είναι ένας συναισθηματικός άνθρωπος. Είναι ο μπεσαλής ο άνδρας που κρατάει το λόγο του.
Είναι ο βαθιά θρησκευόμενος, που ατύχησε η εκκλησία να το εντάξει στους κόλπους της, ως δεσπότη, λόγω τυπικών προσώπων και η "ζωή του όλη" είναι ένας ύμνος στη φωνή Στέλιου Καζαντζίδη και στην κινηματογραφική λαοφιλία του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου.
Ο ίδιος προσπαθεί μεσα από αυτά τα πρότυπα να φτιάξει τη δική του περπατησιά. Η αγάπη του για την αναγνωρισιμότητα πολλές φορές τον ωθεί σε καταστάσεις που τον ξεχωρίζουν από άλλα δημόσια πρόσωπα.

Αυτή τη περίοδο όμως, αισθάνεται αυτό το βάρος που θα στιγματίσει τη πορεία της μεγάλης αυτής συντηρητικής παράταξης, που υπέστη πρόσφατα συντριβή με τη τελευταία εκλογή.

Χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε με το κλειδί της εκλογής του νέου αρχηγού.
Ο Ψωμιάδης αυτή τη στιγμή παλεύει με τα θεριά της συνείδησής του:

- Εάν αποχωρήσει αυτή τη στιγμή, η εκλογή Σαμαρά είναι μία άνετη νίκη, με τη Ντόρα να αποχωρεί από τη πολιτική ακολουθώντας το Καραμανλή στην απομόνωση.
Η κοινή γνώμη τη θεωρεί και αυτή συνυπεύθυνη για τη κατάντια αυτής της χώρας και της χρεώνει το ήμισυ των ευθυνών της ήττας Καραμανλή.

- Εάν παραμείνει η εκλογή μπορεί να διεξαχθεί από άνετη νίκη Σαμαρά σε ένα θρίλερ ντέρμπι με κίνδυνο να εκλεγεί η Ντόρα από τη πρώτη Κυριακή. Τότε η αφαίρεση των ποσοστών από τον Σαμαρά στην ουσία θα έχει πριμοδοτήσει το Μητσοτακικό στρατόπεδο.

- Εάν τα ποσοστά τα δικά του είναι ικανά να ανακόψουν την αυτοδυναμία από τη Ντόρα τη πρώτη Κυριακή, τότε η δεύτερη βγάζει άνετα Σαμαρά.


Άρα ο νομάρχης είναι αυτή τη στιγμή ο ρυθμιστής και το κλειδί της λύσης.
Το τι θα πράξει ως το τέλος θα είναι και ο καταλύτης της πορείας αυτής της παράταξης.
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: