ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.09

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο άνοιξε τον δρόμο για την κατάργηση των θρησκευτικών συμβόλων. "ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ"??

Απόφαση για κατάργηση του σταυρού στα ιταλικά σχολεία

crucifix-99

Σήμερα στον σταθμό ΘΕΜΑ radio και παρακολουθώντας την εκπομπή ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΕΡΥΚΙΟΥ άκουσα για την σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου .

Εκείνο όμως που με έσπρωξε για την ανάρτηση αυτή είναι η "εισήγηση" και τα επιχειρήματα του δημοσιογράφου Δ. Βερύκιου ο οποίος λίγο πολύ επιχειρηματολόγησε ότι μια τέτοια απόφαση πρέπει η χώρα μας αναντίρρητα να την υιοθετήσει εάν θέλει να θεωρεί ότι ανήκει στην Ευρώπη. Πέραν τούτου όμως, η επιχειρηματολογία του εν λόγω δημοσιογράφουδεν στάθηκε μόνον εκεί αλλά και άμεσα έθεσε ως θέμα ότι ανεξάρτητα της πίστης των Ελλήνων και τι μπορεί να αποτελεί ο Σταυρός ως σύμβολο για τον κάθε πιστό , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να κατανοήσουμε ΑΠΑΝΤΕΣ .....ότι ο ΣΤΑΥΡΟΣ σε μια σχολική ΑΙΘΟΥΣΑ αλλά και σε μια ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ .......

ΠΡΟΚΑΛΕΙ τον οιονδήποτε αλλόθρησκο μετανάστη που φιλοξενεί η Χώρα μας!!!!!!!

ΚΥΡΙΕ ΒΕΡΥΚΙΕ...... ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΑΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ....

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ!!!!

ΜΙΑ ΚΑΙ Ο "ΣΤΑΥΡΟΣ" ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕ ΔΗΜΟ!!!!

============================================================================

"Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο έκρινε ότι η παρουσία του σταυρού στα ιταλικά δημόσια σχολεία συγκρούεται με τη συνταγματική αρχή της ανεξιθρησκίας.

Μια τέτοια απόφαση ανοίγει το δρόμο για την επανεξέταση της χρήσης των θρησκευτικών συμβόλων σε σχολεία ολόκληρης της Ευρώπης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση παραπέμφθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από την Ιταλίδα Soile Lautsi. Οι δύο κόρες της ηλικίας 11 και 13 ετών φοιτούσαν σε σχολείο στην πόλη Τέρμε Αμπανο κοντά στην Πάντοβα.

Η Lautsi είχε ζητήσει από τη διεύθυνση του σχολείου να αφαιρέσει τους σταυρούς από τις σχολικές αίθουσες υποστηρίζοντας ότι είναι εναντία στα θρησκευτικά δικαιώματα των παιδιών της.

Το 2007 η Ιταλίδα μητέρα προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έπειτα από την άρνηση του σχολείο να σεβαστεί την επιθυμία της.

Η δικαίωσή της ήλθε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το οποίο έκρινε ότι πρέπει να λάβει αποζημίωση ύψος 5000 ευρώ για ηθική βλάβη, ενώ θεώρησε οτι η παρουσία του σταυρού στα σχολεία είναι πιθανό να εκληφθεί από τους μαθητές ως θρησκευτικό σύμβολο.

Η ιταλική κυβέρνηση δήλωσε ότι θα προσφύγει άμεσα κατά της απόφασης".

Γεωργία Μουριάδου
===========================================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: