ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.09

Γ. Πανάρετος: Aναλαμβάνει τον πολιτικό συντονισμό της «ανοικτής διακυβέρνησης»

Τον υφυπουργό Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γιάννη Πανάρετο, ανατέθηκε με απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, η ευθύνη του πολιτικού συντονισμού της «ανοικτής διακυβέρνησης», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού

Η ανάθεση της νέας αρμοδιότητας στον κ. Πανάρετο συμπίπτει με τη «δεύτερη φάση» της σχετικής διαδικασίας, η οποία άρχισε με την ανοικτή διαδικασία για τις θέσεις των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων. Διαδικασία η οποία, όπως αναφέρεται, είναι πρωτόγνωρη για τη χώρα, αλλά και «μια από τις θεμελιώδεις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης».

Η δεύτερη φάση, την οποία θα επιβλέψει ο κ. Πανάρετος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ξεκινά σήμερα και «αφορά», όπως αναφέρεται, «τομείς ενδιαφέροντος που θα ανακοινωθούν αναλυτικά τις προσεχείς ημέρες».
===================================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Οι μέρες περνούν και η ανοικτή διακυβέρνηση ακόμα σχεδιάζεται.
Δεν είναι ότι είμαστε ανυπόμονοι αλλά αν αναλογιστούμε τα "πρωτότυπα" μέτρα τύπου Χρυσοχοίδη τα οποία λαμβάνονται με γνώμονα την υποσυνείδητη οπισθοχώρηση και για να αποφευχθεί οιαδήποτε σκέψη τυχόν υποψιασμένου πασπαλίζονται με σοφιστικές "δημοκρατικές κορόνες...όπως ότι "οι σκοπιές καταργούνται και τα ΑΤ θα γίνουν πιο οικεία για τους πολίτες"¨..... τότε συνειρμικά μας δημιουργούνται απευχόμενες εικόνες ακούγοντας την κορόνα "δεύτερη φάση"
Αλήθεια η "αξιολόγηση" του κυρίου Παταβούκα θα "επαναξιολογηθεί από τον
Καθηγητή Πιθανοτήτων και Στατιστικής" κύριο ΠΑΝΑΡΕΤΟ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: